Egyéb kategória

Vicces dolgok, amiket ti is csináltatok régen az MSN-en

Emlékeztek még, anno mennyire siettetek haza, csak hogy felmenjetek az MSN-re, és aztán kábé ugyanazokkal az emberekkel beszélgessetek, mint a suliban? És arra, amikor megismerkedtetek valakivel, és az első kérdésetek az volt: van MSN-ed? Amikor átvette a helyét a Facebook, egy korszak zárult le, de van pár dolog, amire örökké emlékezni fogunk.

vous - 2022.04.17.
Vicces dolgok, amiket ti is csináltatok régen az MSN-en

1. Akkor voltatok a legmenőbbek, ha a nevetekben legalább 4-5 szín volt, és ναℓαнσgч ıgч иézєтт кι. Ezenkívül szinte kötelező volt telerakni mindenféle jelekkel, kiírni a kedvenc bandátok nevét, és visszaszámolni, hány nap van még hátra a születésnapotokig. Nehogy elfelejtse valaki!

2. Volt az a nagyon szuper funkció, amivel kiírhattátok a nevetek mellé, épp mit hallgattok a gépen – na nem mintha ez rajtatok kívül bárkit is különösen érdekelt volna. Persze ilyenkor már jó előre összeállítottatok egy listát a legmenőbb zenékről, mert azt senki se tudhatta meg, hogy szerintetek a Tokio Hotel egyik száma nem is rossz.

3. És az mennyire menő volt, amikor kiírtuk a nevünk mellé, hogy „nem itt”? Pedig valójában ott ültünk továbbra is, csak nem akartuk, hogy mások azt higgyék, egész nap MSN-ezünk. Pedig de.

4. Már órák óta fent voltatok mindketten MSN-en, de a titkos szerelmetek még nem írt rátok. Mit lehetett ilyenkor tenni? Hát persze hogy lerejtettétek magatokat, majd újra elérhetők lettetek, csak hogy a jobb alsó sarokban felvillanjon neki a nevetek. A legjobb, hogy tényleg bejött!

laptop-kave-internet-ceruza

MSN, iWiW, TeveClub – nektek melyik hiányzik a legjobban?

Nem volt ám mindig Facebook, bármennyire is úgy tűnik, hogy Ádám és Éva óta van. A kék közösségi oldal előtt még voltak más oldalak, melyeken ugyanúgy fent voltunk, böngésztünk és nézelődtünk. Ugye dereng azért némi emlékfoszlány ezekről is?

A cikk folytatását ITT találjátok.

5. Három dologgal lehetett őrületbe kergetni valakit: ha egymás után vagy tízszer eljátszottátok a lerejtem magam, elérhető leszek trükköt (instant letiltás), ha folyamatosan rezgést küldtetek neki, vagy ha minden egyes betűre volt egy képetek. Eleinte menő volt, hogy a nem szónál felugrik egy fejét rázó baba, de amikor TÉNYLEG mindenre volt egy gif, pont úgy nézett ki az üzenet, mint egy búcsúvásár.

6. Nemegyszer megkérdeztétek már valamelyik barátnőtöket, hogy X. Y. elérhető-e, mert felmerült bennetek, hogy talán letiltott.

7. Ha feltettetek valakinek egy fontos kérdést, nem volt „látta: 17:05”, hanem megjelent az alsó részen egy ceruza jel, és figyelhettétek, hogy épp gépel. Mint ahogy azt is, ha valamit kitörölt, mert rögtön megjelent a radír jelecske.

8. És amikor kellett valami…
– Átküldöd azt a videót?
– Aha, pill.
Ezt követően pedig néha órákig jött a fájl, óóóóriási sebességgel, miközben tilos volt kikapcsolni a gépet vagy bezárni a csetablakot… Hányszor kezdhettük elölről!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.