Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy vidéken, a természetben érzi jól magát

Van aki bírja a városi tempót, a zajokat, a zsúfolt életteret és a sok embert maga körül. Más viszont megőrül a zajoktól, szagoktól, nyüzsgéstől. Ez a három csillagjegy kifejezetten a természetben érzi otthon magát.

vous - 2019.05.28.
Ez a három csillagjegy vidéken, a természetben érzi jól magát

Kos

Nem nevezhető kifejezetten emberkerülőnek, sőt. Egy Kos bírja a nagy tömeget maga körül. Rövid ideig akár nagyon sok embert is, de aztán kitöri magát a „körből” és meg se áll, amíg zöldet nem lát. Igazán a szellős ligetekben, erdőkben talál magára, ha a természettel kapcsolatos élményeket sokáig nélkülözni kényszerül, akkor „megvadul”, csapdában érzi magát és menekülőre fogja.

Bika

Föld. Föld. Föld. Fű. Fű. Fű. Ezen nem lehet csodálkozni, a Bika a föld gyermeke. Még rövid ideig se viseli jól, ha épületek, kő vagy tégla veszi körül. A szeme, lelke az üde zöldet kívánja és keresi, nem lehet szűk lakásokba zárni, ha mégis erre kényszerül, akkor akár a komfort terhére is, de teleülteti a csöpp tereket zölddel.

Szűz

Legyen az egy rózsabokor, egy cserépnyi fűszer vagy  egy négyzetméternyi gyep…. egy Szűz lelkének egyszerűen kell a természet. Ha városba kényszerül, minden parkot felfedez, képes a városi közparkok virágágyásait is kigyomlálni és ő az, aki NÁLAD is meglocsolja a virágokat. Ha kertes házba költözhet, neki virágba borul a legsilányabb földterület is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.