Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Kosnak!

A Kos a mának él, éppen ezért a „Tervezzük meg a hétvégénket, mit csináljunk” és a „Beszéljük meg, ki mikor veszi ki a nyári szabadságokat” mondatokkal a világból is kikergethetjük.

vous - 2021.12.26.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Kosnak!

Egy Kos az aznapi és a holnapi napjával van elfoglalva, nem azzal, hogy hetek vagy hónapok múlva mit fog csinálni. „Majd amihez kedvem lesz” – válaszolja. Egy Kos mindig tudja, mit akar, azt is, hogyan, azt is, mikor. MOST. Ne mondjuk meg neki, mit csináljon és hogyan, és az idejét se osszuk be. Ha nem akarunk heves reakciókat kiváltani, feleslegesen ne keresztezzük az útját. Egy Kos szeret a saját feje után menni.

A vezetés és az irányítás lételeme, ha ettől a lehetőségtől megfosztjuk, könnyen fegyelmezetlenné és demoralizálóvá válik. Ugyanakkor egy felmérés szerint nem a Kos a „legrosszabb” csillagjegy.

A hazugságokat rendkívül rosszul viselik a Kosok. Inkább beveretik a fejüket, mintsem elhallgassák, eltűrjék a maszatolásokat.

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.