Egyéb kategória

A Pinterest szerint ezek lesznek 2019 egészséges trendjei

A közösségi oldalak közül a Pinterest talán az, amelyik a legtöbb inspirációt és felfedeznivalót rejti, főképp ételek, desszertek, fitness, diy és dekorációs ötletek terén, érdemes meglesni, mik a legnépszerűbb témák, mert ebből könnyen lehet következtetni az új gasztrotrendekre is.

vous - 2019.01.14.
A Pinterest szerint ezek lesznek 2019 egészséges trendjei

A 2010 óta működő közösségi portálon 175 milliárd ötletet töltöttek fel eddig, ami egészen szédítő szám, ténylegesen beláthatatlan, de szerencsére az oldal csapata folyamatosan figyel, és vizsgálja, melyek a trendek. A hat hónap alatt folyamatosan növekvő, bővülő témák már egyértelműen trendnek minősíthetőek, az egészséges táplálkozási témákból készült az alábbi összeállításuk – nem Magyarországra, hanem a teljes felhasználótáborra vonatkoztatva.

A legújabb, de nagyon is növekvő téma a "pegan", ami a paleo és a vegán összevonásából született új szó és táplálkozási mód.

337%-kal növekedett a népszerűsége az elmúlt hónapokban, és a nagyon kevés hússal, sok zöldséggel, gyümölccsel és hüvelyesekkel gazdag étrendet jeleti.

Italok terén a gyömbérvíz a toplistás, amit 353%-kal többen kerestek az elmúlt hónapokban, mint korábban. Az anyagcserét felpörgető, a bacik és megfázás ellen is nagyon jótékony gyömbér népszerűsége nem meglepő, és nemcsak gyömbérteaként, hanem simán vízben áztatva is nagyon finom és hatékony.

Olvassátok el a cikk folytatását ide kattintva >>> 

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.