Egyéb kategória

A Pinterest szerint ezek lesznek 2019 egészséges trendjei

A közösségi oldalak közül a Pinterest talán az, amelyik a legtöbb inspirációt és felfedeznivalót rejti, főképp ételek, desszertek, fitness, diy és dekorációs ötletek terén, érdemes meglesni, mik a legnépszerűbb témák, mert ebből könnyen lehet következtetni az új gasztrotrendekre is.

vous - 2019.01.14.
A Pinterest szerint ezek lesznek 2019 egészséges trendjei

A 2010 óta működő közösségi portálon 175 milliárd ötletet töltöttek fel eddig, ami egészen szédítő szám, ténylegesen beláthatatlan, de szerencsére az oldal csapata folyamatosan figyel, és vizsgálja, melyek a trendek. A hat hónap alatt folyamatosan növekvő, bővülő témák már egyértelműen trendnek minősíthetőek, az egészséges táplálkozási témákból készült az alábbi összeállításuk – nem Magyarországra, hanem a teljes felhasználótáborra vonatkoztatva.

A legújabb, de nagyon is növekvő téma a "pegan", ami a paleo és a vegán összevonásából született új szó és táplálkozási mód.

337%-kal növekedett a népszerűsége az elmúlt hónapokban, és a nagyon kevés hússal, sok zöldséggel, gyümölccsel és hüvelyesekkel gazdag étrendet jeleti.

Italok terén a gyömbérvíz a toplistás, amit 353%-kal többen kerestek az elmúlt hónapokban, mint korábban. Az anyagcserét felpörgető, a bacik és megfázás ellen is nagyon jótékony gyömbér népszerűsége nem meglepő, és nemcsak gyömbérteaként, hanem simán vízben áztatva is nagyon finom és hatékony.

Olvassátok el a cikk folytatását ide kattintva >>> 

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.