Egyéb kategória

Szuper szabadtéri sportok, amik egy filléretekbe sem kerülnek

A rendszeres testmozgás fontos az egészségetek megőrzésének érdekében, és nem mellesleg csinosabbakká, izmosabbakká, rogalmasabbakká válhattok tőlük. A drága konditermi edzések helyett választhattok olyan szuper szabadtéri sportokat, amik egy filléretekbe sem kerülnek.

vous - 2018.07.11.
Szuper szabadtéri sportok, amik egy filléretekbe sem kerülnek

HIIT

Ha nem szeretnétek túl sokáig izzadni a napsütésben, a HIIT edzésformát nektek találták ki. Valójában nincs is hozzá szükség semmire, hiszen sokféle HIIT-edzésterv létezik, amit kipróbálhattok – ezek közben sajtá testsúllyal dolgozhattok.

Futás

Természetesen nem maradhat le a listáról a futás, amit ha nehezíteni szeretnétek, csináljatok váltott intenzitással, vagyis iktassatok be egy a normál tempójú szakaszok közé egy-egy gyorsabb, nagyobb intenzitású szakaszt.

futás

Forrás:
istock.com

Úszás

Több természetes víz is van hazánkban, ahol szabadon csobbanhattok – néhány hossz leúszása után pedig nem lesz lelkiismeretfurdalásotok, ha “betoltok” néhány palacsintát vagy egy sajtos-tejfölös lángost.

Bringázás

Pattanjatok biciklire, és tekerjetek néhány kilométert a szabad ég alatt – választhatjátok akár a rózsaszínben úszó naplementés időszakot is az igazi nyári élmény eléréséhez – és hogy könnyebben tekerjétek azokat a pedálokat.

Lépcsőzés

Városnézés közben szuper lehetőségetek nyílhat egy-egy hosszabb lépcsősort megmászni – ezt akár oda-vissza többször is megtehetitek. A combotok és a feneketek pedig hálás lesz érte!

Jóga

A jógaszőnyeget igazából bárhol leteríthetitek, nyáron pedig különösen jól eshet egy-két gyakorlatot a napfelkelte vagy éppen a már említett naplemente közben elvégezni a friss levegőn, a természet közelében.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!