Egyéb kategória

Egyetlen dolgot kell megtennetek reggelente, hogy egész nap hatékonyak légyetek

Rengeteg cikk szól arról, hogy milyen reggeli rutinra van szükségünk ahhoz, hogy igazán produktív és hatékony napunk legyen – és valóban, nem mindegy, hogy hogyan indítjuk el a napunkat, hiszen ez az egész hangulatunkra és a munkavégzésünkre is rányomja a bélyegét. Szakértők szerint azonban minden reggeli rutinban egyetlenegy dolog a legfontosabb, ami rengeteget segíthet, hogy elinduljon a napunk: az, hogy megágyazzunk!

vous - 2018.03.20.
Egyetlen dolgot kell megtennetek reggelente, hogy egész nap hatékonyak légyetek

Milliónyi kutatás készült már arról, hogy milyen reggeli szokások azok, amelyek igazán elindítják a napunkat, és hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyak legyünk a munkában vagy az iskolában, de egyben mindegyik egyetértett: abban, hogy a produktivitás alapja az, ha reggelente megvetjük az ágyunkat.

Forrás:
unsplash.com

Persze sokat segíthetünk a helyzeten azzal is, ha kialusszuk magunkat, egészségeset reggelizünk, és esetleg reggelente mozgunk is, de a közös nevező mindenképpen ez: a beágyazás. Szakértők szerint ez valószínűleg azért van így, mert ezzel az egyszerű rutinnal már rögtön produktívak vagyunk, megcsináltunk valamit a reggeli feladatok közül, ez pedig motivációt szülhet.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.