Egyéb kategória

Szexi vádli, feszes comb – Ellenállhatatlan lábak konditerem nélkül!

Ha van olyan szó, amitől kiráz a hideg, az a bikinibody. A miértje egyszerű: jó lenne hinni, hogy a testünkkel, az egészségünkkel nem csak nyár előtt érdemes foglalkozni. Csinibaba napunk alkalmából Domokos Enikő személyi edző segítségével ezúttal 5 olyan gyakorlatot mutatunk, amivel télen is formában tarthatjátok a lábaitokat – anélkül, hogy a strandszezon gondolatával motiválnátok magatokat! 

vous - 2017.10.18.
Szexi vádli, feszes comb – Ellenállhatatlan lábak konditerem nélkül!

A formás comb-vádli sok ember szíve vágya – tegyünk a kezünket a szívünkre: ki ne akarná, ha elismerő pillantással néznének a lábaira? A rossz hír azonban, hogy az izmos lábak sem egy éjszaka alatt készülnek, és a legtöbb szakember szerint a futás a legjobb eszköz erre. A jó hír viszont, hogy, ha nem szerettek futni, akkor sem kell lemondanotok a szexi lábakról!

Domokos Enikővel ezúttal 5 otthon vagy a szabadban elvégezhető gyakorlatot mutatunk nektek, amikkel formálhatjátok az alsó végtagjaitokat. 

Spoiler: a másnapi izomláz garantáltan nem marad el! 

Domokos Enikő személyi edző

Domokos Enikő személyi edző

„Kiskorom óta meghatározó része az életemnek a mozgás és a versenyzés. Már ekkor eldöntöttem, hogy emberekkel és a testmozgással fogok foglalkozni. Tanulmányaim során kutatást is végeztem a sport adta flow-élményről, és bebizonyosodott, hogy a sport az egyik legalkalmasabb terület az optimális élmény megtapasztalására. Úgy gondolom, csak a rendszeres testmozgással válhat belőlünk egészséges, stresszmentes ember, ezért a célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni a testi-lelki egyensúlyát az egészséges életmódon és a mozgáson keresztül.” Látogassatok el Enikő Facebook-oldalára, ha még több infóra vagytok kíváncsiak! 

1. Súlypontleengedés

Amire figyeljetek: Az elöl lévő térdetek ne menjen a lábfejetek elé, lassan csúsztassátok a hátul lévő lábatokat, a felsőtesteteket pedig próbáljátok egyenesen megtartani!

Forrás:
Vous

2. Egylábas guggolás

Amire figyeljetek: Fontos, hogy a térdetek ne essen befelé a súlypont leengedésénél, és ne csússzon a lábfej elé!

Forrás:
Vous

3. Guggoló helyzet kitartása falnál/fánál

Amire figyeljetek: A derekatok legyen leszorítva a felülethez, a combjaitokat próbáljátok vízszíntig leengedni.

Forrás:
Vous

4. Vádligyakorlat

Amire figyeljetek: Ezt végezhetitek páros lábbal, egy lábbal, úgy, hogy a sarkaitokat összeérintitek, vagy a lábfejeteket is közelíthetitek egymáshoz, és a sarkak néznek kifelé.

Forrás:
Vous

5. Fellépések

 Amire figyeljetek: Ügyeljetek a lassú kivitelezésre, ne lendületből dolgozzatok.

Forrás:
Vous
engel-nora-3-gyakorlat-a-feszes-popsiert-domokos-eniko-szemelyi-edzo1

Van még pár szabad percetek? 

Ajánlott cikkek