Egyéb kategória

160 gramm a karcsúság, a szépség és az egészség jegyében

A 160 gramm a napi bevitt szénhidrát mennyiségére utal, és ez a módszer csodákra képes. Vannak, akik diétaként használják, mások életmódként. Kimondottan előnyös cukorbetegség, inzulinrezisztencia és PCOS (policisztás ovárium – petefészek-zindróma, a meddőség első számú okozója) esetén, de nagyon látványos fogyás érhető el vele akkor is, ha ezekkel az egészségügyi veszélyekkel nem kell számolnunk, csak egészségesebb életmódra és karcsúbb alakra vágyunk.

vous - 2017.04.05.
160 gramm a karcsúság, a szépség és az egészség jegyében

A 160 grammos diéta valójában szemléletváltás, mert szigorúan szabályozza a napi szénhidrátbevitelt és annak elosztását, ráadásul az sem mindegy, hogy gyorsan vagy lassan felszívódó szénhidrátról van szó.

A pizzarendelésnek mindenképpen vége, ha valaki ezt a diétát választja, és méricskélni, számolgatni is kell, ugyanakkor nagyon sokféle új alapanyaggal ismerkedhetünk meg, elképesztően kreatívvá tesz minket,

csupa egészséges ételt ehetünk, és rövid időn belül olvadni kezdenek rólunk a kilók. Az első időszak kicsit macerás lehet, mert tényleg matekolni kell, de megéri.

Ha kíváncsiak vagytok a diéta pontos szabályaira és leírására, irány a Cookta oldala

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek