Egyéb kategória

Félre a teával, köhögésre a legjobb gyógyír a csokoládé!

Ha rátok tör az erős köhögés, és már egy ideje nem akar múlni, ti is a mézes teával próbálkoztok? Jó jó, de mi tudunk valami sokkal jobb megoldást, ami ezerszer finomabb is!

vous - 2017.01.07.
Félre a teával, köhögésre a legjobb gyógyír a csokoládé!

Szilveszterkor könnyen megesik, hogy alulöltözve megyünk el bulizni, és néhány nap múlva szembe találjuk magunkat a torokfájással, megfázással vagy akár influenzával is. Egy korábbi cikkben már adtunk néhány ötletet, amikkel leküzdhetitek ezt az időszakot, most pedig van egy szintén szuper megoldásunk. Ha ugyanis egy ideje már köhögtök, és nehezen akar múlni, teázás helyett válasszátok a csokoládét!

csokoládé-csoki-praliné-desszert

Teszteljétek ti is: ezek a dallamok megváltoztatják a csoki ízét

Csoki és zene – két dolog, amivel szuperül le lehet vezetni a feszültséget, pláne együtt! De úgy tűnik, érdemes megválasztanunk, mit is hallgatunk nassolás közben, mert a dallamok képesek megváltoztatni az édesség ízét.

A különös tesztet ITT próbálhatjátok ki.

Alyn Morice már évek óta vizsgálja ezt a tünetet, és egy kísérlet során bebizonyította, hogy a csoki igazi csodaszer – és nem csak megtört szíveknek. A Woman'sDay szerint a felmérés során azok a betegek, akik egy új, kakaót tartalmazó gyógyszert szedtek, már két nappal később jobban lettek, és még az álmatlanságuk is sokat javult. Erről valószínűleg a gyulladáscsökkentő hatása tehet, azt viszont tudnotok kell, hogy egy bögre forró csokival nem fogjátok ugyanezt a hatást elérni. Ilyenkor a kakaó ugyanis túl keveset érintkezik a torkotokkal, így inkább egyetek csokit, de azt szépen lassan.

Forrás:
pixabay.com

Nekem nem kell kétszer mondani!

Ajánlott cikkek