Egyéb kategória

Így fogyhattok észrevétlenül télen is

Télen talán több kifogást találni arra, hogy miért nem kezd valaki sportolni. Rögtön ott az egyik legegyszerűbb dolog, amibe kapaszkodni lehet: a hideg. A rossz hírünk azonban az, hogy ez bizony nem elég jó mentség.

vous - 2016.11.29.
Így fogyhattok észrevétlenül télen is

Nagyon jól vág az eszetek, ha azt hozzátok fel mentségként arra a kérdésre, miért nem sportoltok, hogy az ünnepek miatt már nincs időtök semmire. Valóban? Én kötve hiszem, és most be is bizonyítom ezt, valamint azt is, hogy mennyi olyan lehetőség közül választhattok télen, ami nemcsak mozgás, hanem kellemes kikapcsolódás is.

Edzés majd holnap? Eláruljuk, hogyan vegyétek rá magatokat, hogy már ma nekiinduljatok

Csak napi 10 perc mozgásra van időtök? Dicsérjétek meg magatokat! – máris többet tettetek, mint aki semmit sem sportol

Egyik kedves olvasónk, Petra saját történetét meséli el arról, miért éri meg elkezdeni mozogni. És miként vágjatok bele ti is, ha eddig nem tettétek!

A cikket itt olvashatjátok el.

1. Uszoda

Ugye milyen jól tud esni, ha a kinti hideg után egy jó meleg medencébe csobbanhattok bele? Azonban miután kiengedett az összes átfagyott testrészetek, látogassátok meg az úszómedencét is, és nyomjatok le pár hosszt oda-vissza. Így egy alkalommal letudhatjátok a pihenést és a sportolást is.

2. Korcsolya

Lehet, hogy az elején még sok bosszúságot fognak okozni a jégkorik, de ha ráéreztek a technikájára, csak úgy suhantok majd a jégen, higgyétek el! Ha inkább maradnátok az aszfalton, akkor a hagyományos görizésről sem kell lemondanotok télen, azonban mindenképp olyan helyszínt keressetek, ahol rendesen megtisztítják az utat, a járdát.

Objektum doboz

3. Zenehallgatás

Ha igazi karácsonymániások vagytok, már biztosan összeállítottátok a kedvenc ünnepi zenéitekből álló lejátszási listátokat. Ugye? Akkor ideje felhangosítani a hangszórókat, és egy hatalmasat buliznotok ezekre a dalokra, lehetőleg az otthonotokban. Miért jó ez? Részben idegesíthetitek a szomszédotokat, ha kevésbé jöttök ki jól egymással, de a fókusz inkább azon van, hogy miközben ugrándoztok az imádott slágereitekre, elégettek néhány kalóriát.

4. Takarítás

Már meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorúnkon, azaz hivatalosan is megkezdődött a visszaszámlás karácsonyig. Ez pedig részben egyet jelent azzal, hogy rendbe kell tenni az otthonunkat az ünnepekre, aminek elengedhetetlen része a takarítás. Na, nehogy ezen szomorkodni kezdjetek! Fogjátok fel úgy, hogy miközben gyönyörűvé varázsoljátok a lakásotokat, az alakotokat is formáljátok. Nem hiszitek? Akkor olvassátok el ezt a cikket

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!