Egyéb kategória

Ezt nézzétek! Ilyen az, amikor felkúszik a testre 13 kiló izom

Mi történik akkor, ha elkezdtek rendszeresen súlyokat emelni és többet enni? Katasztrófa! – gondolhatjátok most páran, pedig ez nem így van. Rengeteg ember életét változtatta már meg pozitív irányba az, hogy a súlyok mellett döntött, és felhagyott a koplalással. El is hoztuk Emily Skye történetét, aki 13 kiló izommal nehezebben dögösebb és boldogabb, mint valaha!

vous - 2016.11.24.
Ezt nézzétek! Ilyen az, amikor felkúszik a testre 13 kiló izom

Ha engem kérdeznek arról, hogy a nőknek is kell-e súlyzós edzést végezniük, a válaszom: IGEN! Nem tudnám elképzelni az edzéseimet súlyok nélkül, ha időm engedi, akár 2 órát is képes vagyok a társaságukban tölteni. Eleinte nagyon féltem, hogy férfias lesz tőlük a testem, de amint láttam a változást rájöttem, ez nem igaz, csak ebben az esetben sem szabad túlzásba esni. Segítségükkel nemcsak jól mutathattok a tükörben, de a tónusaitok is sokkal figyelemreméltóbbá válhatnak. Szóval a súlyzós edzés képes megváltoztatni belsőleg és külsőleg is. Az amerikai Cosmopolitan oldalán találtam is egy tökéletes példát erre, következzen Emily Skye története! 

2008-ban az Instagram híres fitneszguruja, Emily Skye még csak 47 kilót nyomott.

Objektum doboz

A fogyás megszállottja voltam, olyan sovány szerettem volna lenni, amennyire csak lehetséges.

Az edzései kizárólag kőkemény kardiózásból álltak, melyekkel elégette azt a kevés tápanyagot is, amit bevitt a szervezetébe. Ennek a hatására lelki zavarok is kialakultak nála. 

Éheztettem magam, nagyon egészségtelen életet éltem és boldogtalan voltam. Depresszióban szenvedtem, és a testem is borzalmasan nézett ki.

Egy ponton pedig eldöntötte, elég volt és változtatni fog a saját boldogsága érdekében. Elkezdett nehéz súlyokat emelni, és a hosszú kardiókat magas intenzitású intervall-edzésekre cserélte. Ezen kívül pedig elkezdett enni is. Jóval többet, mint előtte.

Objektum doboz

És ennek ellenére sem vált férfiassá és pláne nem hízott el. Hiszen addig, ha nem esztek több kalóriát, mint amennyire a szervezeteteknek szüksége van, és visztek be elég szénhidrátot meg fehérjét, rendszeres sportolás mellett, a testetek izmosodni fog. És mivel az izom nehezebb, mint a zsír, ez a súlyotokon is látszódik majd, ezért sem szabad mindig megijedni, ha a mérleg többet mutat, mint az utolsó mérésnél! Erre Emily az élő bizonyíték, aki 13 kilót szedett fel, mióta életmódot váltott.

Boldogabb, egészségesebb, erősebb és fittebb vagyok, mint valaha voltam! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Szóval lányok, hagyjátok abba a csipegetést és helyette inkább emeljetek meg néhány kilót!

Ajánlott cikkek