Egyéb kategória

Ezeket az ételeket bűntudat nélkül ehetitek edzés után

Egy kiadós mozgás után van, hogy inkább nem esztek semmit, mert nem akarjátok elrontani az edzést? Akkor megmutatjuk, mik azok az ételek, amikből ilyenkor nyugodtan ehettek!

vous - 2016.11.17.
Ezeket az ételeket bűntudat nélkül ehetitek edzés után

1. Natúr joghurt magokkal és/vagy gyümölcsökkel

Ha valami édesre vágytok, ez szuper, ráadásul nagyon gyors megoldás lehet. Csak egy natúr joghurtra van szükségetek, amibe nyugodtan szórhattok chiamagot vagy különböző bogyós gyümölcsöket. Ez lehet akár erdeigyümölcs-keverék is, vagy eperdarabok; együtt nagyon finomak!

2. Mogyoróvaj és banán a puffasztott rizsen

Ha valami ennél is édesebbre vágytok, a banásos-mogyoróvajas szendvics lesz a kedvencetek! Szimplán csak kenjetek utóbbiból egy keveset a puffasztottrizs-szeletekre, majd vágjatok rá banándarabokat, és már meg is van az ultrafinom desszert.

Objektum doboz

3. Főtt tojás humusszal

Ez a finomság ugyancsak gyorsan megvan edzés után, úgyhogy imádni fogjátok! Szimplán készítsetek néhány darab főtt tojást, majd mártogassátok meg a humuszban, ezzel ugyanis rengeteg proteint visztek be a szervezetetekbe. Két-három tojás bőven elég lesz.

4. Tonhalas szendvics

Ha jól választjátok meg az összetevőket, még akár az izmok erősítésében is segíthet ez az étel! Teljes kiőrlésű kenyérre tegyétek rá a tonhalat, és nyugodtan öntsetek rá egy kis citromlét (plusz akár olívaolajat is), így nemcsak finom, de még hatásos is lesz az edzés utáni nasi.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek