Egyéb kategória

„Érzem, hogy néhány ruhám már nem feszül annyira” – Így telt Emcsi és Anna első 21 NAP-os hete

Véget ért a 21 NAP – Pont neked életváltóprogram első hete, és még mindig élünk. Ne röhögjetek, András tornái kőkemények voltak, és olykor a főzéssel is akadtak problémáink, így tényleg örülünk, hogy most épp ülünk, a konyha messze van, és leírhatjuk nektek az első hét tapasztalatait. Emcsi és Anna élménybeszámolója.

vous - 2016.08.28.
„Érzem, hogy néhány ruhám már nem feszül annyira” – Így telt Emcsi és Anna első 21 NAP-os hete

Emcsi első hete

Nos, akármennyire is hisztigyanús volt a felvezetőnk, egyáltalán nem volt annyira embert próbáló az első hét. András tornáján kívül minden akadályt (értsd: nem pizzázás) könnyen vettem. Tényleg a nulláról indultam, már ami az egészséges életmódot illeti.

Az elmúlt egy évben majdnem 10 kilót híztam, köszönhetően a gyorskajáknak és a nulla mozgásnak. A 21 NAP – Pont neked az én megmentőm. Elsősorban a fogyás a cél, de az áhított formát meg is szeretném tartani, és a 21. nap leteltével is egészségesen akarok élni. Mindezekkel és egy nagyon inspiráló fotóval vágtam neki az első hétnek.

"Érzem, hogy néhány ruhám már nem feszül annyira" - Így telt Emcsi és Anna első 21 NAP-os hete

„Ha lehetne, csak székelykáposztán élnék” – Emcsi is belevágott az életmódváltásba

Augusztus 22-én elindult a 21 NAP – Pont neked program, amely az életmódváltáshoz nyújt személyre szóló segítséget mindazoknak, akik úgy döntenek, az állandó halogatás helyett itt az ideje a cselekvésnek! A VOUS-lányok között is akadnak olyanok, akik valódi lépésre szánták el magukat, és belevágtak az életmódváltásba. A leglazább szerzőnk és szerkesztőnk, Emcsi árulja el a tapasztalatait.

A miniinterjúért kattintsatok ide!

Írtam már nektek arról, hogy nem tudok, és bevallom, annyira nem is szeretek főzni. A megrendelt heti menü az én megváltóm volt. Igazán finomakat ettem, két nagy kedvencem volt: a székelykáposzta és AZ ÁLTALAM FŐZÖTT burgonyatokány. Az első hét éhezésmentesen telt. Ami a főzést illeti, nagy segítségemre volt Anna, aki szintén velem együtt vág bele az egészséges életmódba, ő otthonosan mozog a konyhában. Tőle tanultam meg, hogy a mogyoróvaj nem Nutella, reggelizni nagyon fontos, valamint hogy sosem lehetsz elég fáradt a mozgáshoz!

Objektum doboz

Jöjjön is az a rész, hogy: mozogtam

Én és a sport sosem voltunk túl jóban. Tipikusan az az ember voltam, akinek mindig volt fontosabb dolga, mint a sport. Jó pár éve a lépcsőzésen kívül semmit sem mozogtam. Így vágtam neki az első edzésnek Andrással.

!!%!!! durva volt!

A végére már szinte meg se bírtam mozdulni, harmadnap reggel az izomláztól a nevetés is fájt. Viszont a 4. napon már tovább és többet bírtam, mint a legelső alkalommal. Higgyétek el, ha én képes voltam erre, akkor bárki képes rá.

Objektum doboz

És hogyan érzem magam egy hét után?

A közérzetem sokkal jobb, már az első hét után kevesebb alkalommal dagadt be a lábam. Természetesen egy hét után kilóban még nincs akkora változás, viszont kisebbnek látom a hasamat és a karomat is. Lehet, hogy ezt csak én képzelem, de legalább ez (is) motivál, hogy ne gyengüljek el, amit mellesleg csupán egy alkalommal követtem el. Ha a második hetet is ennyire jól bírom, a következő élménybeszámolóban elárulom, mi volt a „vétségem”.

Anna első hete

Túl vagyok az első héten!

Szuperül bírom a 21 NAP – Pont neked programot, és nagyon jól is érzem magam. Mindig is hasfájós voltam, valószínű azért, mert összevissza ettem, de a héten egyszer sem volt ilyen problémám, és kezd rendszeressé válni az életemben a napi ötszöri étkezés is. Nem tudom elmondani, mennyire jó, hogy egyszer sem voltam farkaséhes a héten.

„Úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani” – Fotósunk, Anna veletek vág bele az életmódváltásba 21 nap

„Úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani” – Fotósunk, Anna veletek vágott bele az életmódváltásba

Nem Emcsi volt az egyedüli, aki óriási lépésre szánta el magát. A VOUS képregényrajongója, Anna úgy döntött, ideje életmódot váltani. Néhány nappal ezelőtt veletek együtt vágott neki a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programjának.

Ha kíváncsiak vagytok, mi motiválja és pontosan mit szeretne elérni, a vele készített miniinterjúból ITT kiderül!

Andrással összeszoktunk

Olvashattátok már, hogy az edzésektől és a jógától féltem a legjobban, nos, mára a félelmem teljesen elmúlt.

Napról napra könnyebben mennek a gyakorlatok, és egyre jobban várom a délutáni randikat Andrással. Hiába kiabálok vele, mint valami őrült, ha nehéz egy gyakorlat, a végére szent a béke!

Biztos vagyok benne, hogy a vége felé már sokkal jobban fognak menni ezek, mert már most érzem a fejlődést. Ráadásul azt is észrevettem magamon, hogy megnőtt az önbizalmam.

Objektum doboz

Nem mértem még le magam, de érzem, hogy néhány ruhám már nem feszül annyira, és ettől már most mérhetetlenül boldog vagyok. Frissebbnek érzem magam, egészségesebbnek, jobban szeretek sétálni, és jobban bírom a lépcsőzést is. Alig várom, hogy nemsokára a pontos eredményekről beszámoljak, mert tudom, hogy sok változás lesz a következő 2 hétben is.

21 nap logó fehér

Hol vagytok, 21 NAP-os lányok?

Te is csatlakoztál a 21 NAP – Pont neked programhoz? Előfizettél, és velünk kezdted az életmódváltást augusztus 22-én? Mutasd meg, honnan indulsz!

Küldd el a fotódat és a történetedet az info@vous.hu e-mail-címre a következő tárggyal: 21 NAP-os lány vagyok. A legjobb történeteket megjelentetjük itt a VOUS-n!

Posztolj Instagramra és Facebookra is! Használd a #21nappontneked hashtaget!

Ajánlott cikkek