Egyéb kategória

Isteni és egészséges: pikk-pakk készíthettek ti is házi mandulatejet

Mandulából házilag is készíthetünk nagyon kellemes italt, ráadásul cukor és adalékanyagok nélkül. Ízesíthetjük egy kis vaníliával, az édességét pedig néhány szem datolya adhatja. Laktózmentes, és a tejfehérjére érzékenyek, vegánok is fogyaszthatják. Elkészítése pedig pofonegyszerű!
vous - 2016.03.31.
Isteni és egészséges: pikk-pakk készíthettek ti is házi mandulatejet

A nem állati eredetű tejeknek most nagy divatja van. Biztos ti is sokszor szemeztetek már velük a boltok polcain. Bár hihetetlenül finomak és egészségesek, az áruk sajnos gyakran nagyon magas. Ám belegondoltatok már, hogy ti is elkészítsétek ezeket a finomságokat? Talán nem is tudjátok, de egyszerűbb, mint gondolnátok!

Ide kattintva megtudhatjátok a mandulatej receptjét, és egy videót is megnézhettek arról, hogy kell elkészíteni! Ha pedig még több egészséges finomsággal szeretnétek megismerkedni, böngésszétek Még idén! témájú cikkeinket, itt pedig azt is megtaláljátok, mik a laktózérzékenység jelei.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.