Egyéb kategória

Megvan, hogyan dobhatjátok fel az unalmas diétát!

Az egészséges étrend folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítja az embert. Mielőtt bármilyen zsírmentesnek beállított összetevőt vesztek a vacsorához, mindenképp hasonlítsátok össze a termékek dobozán található leírást, mert ahogy a közhely is tartja, nem minden arany, ami fénylik.
vous - 2016.01.23.
Megvan, hogyan dobhatjátok fel az unalmas diétát!

Az egészséges életmódra való áttérésre mi is próbálunk ösztönözni titeket, hiszen a Még idén! kampányhoz bármikor csatlakozhattok, és Takács Nóri segítségével megismerhetitek, hogyan tudtok fittek és egészségek maradni úgy, hogy csak a kisujjatokat mozdítjátok.

Írtunk már nektek egészséges finomságokról, koktélokról, és vacsoratippekről is, de ez egy olyan téma, amit életünk végéig tudnánk boncolgatni. Most leginkább arról lesz szó, hogyan tudjátok feldobni az unalmas diétátokat.

Forrás:
Pixabay

Itt az ideje, hogy felturbózzátok a diétátokat!

Nem elég, hogy egy csomó mindent hanyagolnia kell annak, aki diétába kezd, de tisztában kell lennie azzal is, miben mennyi kalória van, hogy a zsírszegény tejföl tényleg zsírszegény-e. Minden apróságra oda kell figyelni, hiszen ha egészségesen szeretnénk étkezni, akkor bizony komoly megszorításokkal találjuk szembe magunkat.

Ez persze nem jelenti azt, hogy csak zöldségen és gyümölcsön kell élni, és azt sem, hogy koplalnunk kell. Hiszen tudjuk, hogy a legjobb az, ha egy nap ötször eszünk, kisebb adagokat. Ha tudtok, inkább magatoknak főzzetek, friss alapanyagokból. Mindig nézzétek meg, milyen táp- vagy adalékanyagok vannak bizonyos összetevőkben. Unjátok a vacsorát, vagy túl sokat esztek belőle? Akkor itt van néhány tipp, hogyan dobhatjátok fel!

  • Vásároljatok szezonálisan.
  • 
Használjatok friss fűszer- és gyógynövényeket a tökéletes ízért.

  • Ízesítsetek csilivel, fokhagymával vagy mustárral.

  • Főzzetek borral zsír helyett, így csodálatos ízt adhattok például a pörköltnek. 

  • Használjatok sok citromot.
  • Csirkéhez vagy halhoz, de a salátátokat is feldobhatjátok vele.

  • Egyetek sok levest! Könnyű, gyorsan megvan, és eltöm, így tuti nem lesztek fél óra múlva újra éhesek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.