Egyéb kategória

Kóstoljátok meg ezeket az ellenállhatatlan téli smoothie-kat!

Télen még többször van kedvünk bebújni egy meleg pokróc alá és elkortyolgatni valami finomságot. Ha meguntátok a forrócsokit, és inkább valami egészségeset innátok, akkor próbáljátok ki ezeket a télen is elkészíthető smoothie-kat!

vous - 2015.12.14.
Kóstoljátok meg ezeket az ellenállhatatlan téli smoothie-kat!

A smoothie egy krémes állagú, gyümölcsökből és zöldségekből készült ital, amely télen is pont akkora vitaminbomba, mint nyáron. Kizárólag növényi összetevőkből áll és nem tejjel, hanem vízzel hígítjuk. Kóstoljátok meg a téli változatokat is, isteni finomak!

Kivis álom

Kiwi fruit, frozen bananas, spinach, frozen mango, coconut water @the_peachy_pear

Healthy Smoothie Recipes (@smoothie_planet) által közzétett fénykép,

Mi kell hozzá?

  • 1 marék spenót
  • 1 kivi
  • 1 banán
  • 1/2 csésze mangó
  • 1 csésze kókuszvíz

Trópusi smoothie

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.