Egyéb kategória

Kóstoljátok meg ezeket az ellenállhatatlan téli smoothie-kat!

Télen még többször van kedvünk bebújni egy meleg pokróc alá és elkortyolgatni valami finomságot. Ha meguntátok a forrócsokit, és inkább valami egészségeset innátok, akkor próbáljátok ki ezeket a télen is elkészíthető smoothie-kat!

vous - 2015.12.14.
Kóstoljátok meg ezeket az ellenállhatatlan téli smoothie-kat!

A smoothie egy krémes állagú, gyümölcsökből és zöldségekből készült ital, amely télen is pont akkora vitaminbomba, mint nyáron. Kizárólag növényi összetevőkből áll és nem tejjel, hanem vízzel hígítjuk. Kóstoljátok meg a téli változatokat is, isteni finomak!

Kivis álom

Kiwi fruit, frozen bananas, spinach, frozen mango, coconut water @the_peachy_pear

Healthy Smoothie Recipes (@smoothie_planet) által közzétett fénykép,

Mi kell hozzá?

  • 1 marék spenót
  • 1 kivi
  • 1 banán
  • 1/2 csésze mangó
  • 1 csésze kókuszvíz

Trópusi smoothie

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.