Világ

Nagy Trónok harca-teszt – Melyik szereplő vagy a lelked mélyén?

A trón szó hallatán mi más is jutna eszébe először egy vérbeli rajongónak, mint a Trónok harca? A zseniális George R.R. Martin tett arról, hogy képtelenek legyünk letenni A tűz és jég dala regénysorozatot, de közvetetten arról is, hogy millió nézőt szegezzen újra és újra a képernyők elé. Egyetlen bibi van a dologban...
vous - 2015.11.19.
Nagy Trónok harca-teszt – Melyik szereplő vagy a lelked mélyén?

A rajongást elviselhetetlenné teszi a tény, hogy a regény folytatására mindig éveket, a sorozatra pedig minimum 12 hónapot kell várni. Ami még ennél is rosszabb, hogy a sorozat szépen lassan lehagyja a regényben történő dolgokat, a rajongók nem kis idegességére.

De mint mondani szokás: „The Show Must Go On”, szóval ezt a kínzó várakozást töltsétek el a könyvek újraolvasásával, rendezzetek házimozi-maratont a sorozat régebbi részeiből. Vagy tudok valami még jobbat: töltsétek ki a témába vágó személyiségtesztet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.