Egyéb kategória

Hajmeresztő alakformáló gépekre bukkantunk

Amikor a fejünkbe vesszük, hogy súlyfelesleg van rajtunk, két dolog történhet. Az első, hogy kipakoljuk a hűtőt, és feltöltjük egészséges ételekkel, mondván, mi mostantól csak és kizárólag normális és diétás kajákat eszünk. Vagy lemegyünk az edzőterembe, és kifulladásig gyúrjuk magunkat.
vous - 2015.08.29.
Hajmeresztő alakformáló gépekre bukkantunk

Az is előfordul, amikor valaki ezt a kettőt ötvözi. Viszont több évtizeddel ezelőtt nem voltak olyan menő kondigépek, mint amilyeneket most használhatunk. Futópadnak ott volt az utca, alakformálásra meg ezek a nagyon-nagyon fura gépezetek:

Tökéletesen berakott hajjal azért én is el tudnám képzelni az edzést. Bár ez a módszer elég távol áll tőle, hiszen a lányoknak nagyjából semmit nem kell csinálniuk, csak állniuk. Szerény véleményem szerint a mozgás nélküli alakformálás képtelenség.

Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.