Egyéb kategória

Íme, egy Budapest-térkép, amitől megnyugszotok

Mikor még gyerek voltam, és messzire mentünk kirándulni, emlékszem, anyu volt a térképfelelős. Kihajtogatta a hatalmas papírtérképet a szélvédőre, húzta-vonta, és úgy irányította aput a cél felé. Azóta a papír alapú térképek eltünedeztek, helyettük lett a GPS, majd már a telefonon is megtervezhettünk bármilyen útvonalat járműre, időre szabottan. Egészen mostanáig.
vous - 2015.08.27.
Íme, egy Budapest-térkép, amitől megnyugszotok

A felvidéki Sátor Dénes ugyanis egy olyan vagány, tojás formájú, oxigénnel töltött térképet tervezett meg, ami remélem, nagyon gyorsan gyártósorra kerül, mert nekem egyszerűen KELL! A kis tojás egy kézzel fogható Google Maps, csak nem touchpaden zoomolunk, hanem egyszerűen csak megszorongatjuk a lufiszerű labdát, ezzel kinagyítjuk azt a városrészt, ahová menni szeretnénk, és rögtön láthatóvá válnak az utcanevek. Nem mellesleg pedig stresszlevezetésnek is kiváló. Nagyon gyúrnám!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.