Egyéb kategória

A hálóingtől a Baywatch-szerkóig: nézzétek csak, hogyan változott a sportdivat az évtizedek során!

Gondoltátok volna, hogy nem mindig a mostani sportmárkák stílusos ruháit hordták a sportolók? Az 1988-as aerobikbajnokság résztvevőitől egyszerűen hátast dobtok. Van itt minden, amitől tátva marad a szátok…
vous - 2015.06.17.
A hálóingtől a Baywatch-szerkóig: nézzétek csak, hogyan változott a sportdivat az évtizedek során!

Már maga a videofelvétel erősen emlékeztet a Játék határok nélkül című vetélkedőre, abban is jellegzetes sztreccsruhákban tolták a játékosok. A műsorszerkesztés és a díszletek is nagyon retró hangulatot árasztanak, tök fura, hogy gyerekkoromban még ilyen műsorokat néztem a tévében.

A ’88-as aerobikbajnokságon erős a Baywatch-fíling, a csajok eszméletlen feszesek, barnák, a derékfazonú bugyirészről nem is beszélve. Nem viccelek, nézzétek meg, hogyan dobálják a sörényeiket! Na és az a mozgás!

Jane Fondát is megcsodálhatjátok hasonló szerelésben; a színésznőből avanzsált fitneszguru hatalmas lobonccal, egyrészes dresszben, derékövvel, térdzokniban tartott órákat. Bevallom, nekem ez a stílus nagyon bejön, az más kérdés, hogy jól állna-e.

Ez pedig egy 2012-es aerobikbajnokság. A magyar versenyzők ruháin már jóval érezhetőbb a mostani trend.

Itt pedig azt is megnézhetitek, hogy 2010-ig milyen sportot űztek az emberek, és milyen menő hacukában tették. Az 1930-as évekig például hálóingszerű ruhában edzettek, elképzelni sem tudom, hogyan bírták.

Ti melyik korban edzettetek volna szívesen?

Ajánlott cikkek