Egyéb kategória

Rámozdulnék a csajom húgára… Rossz ember vagyok?

Baj lenne belőle, az biztos. Már a hancúrról álmodozom vele. De hogy reagálna a család? A barátnőmről már nem is beszélve…

vous - 2022.04.17.
Rámozdulnék a csajom húgára… Rossz ember vagyok?

Egy párkapcsolatban szerintem mindig gond, ha a csajnak testvére van. Főleg, ha dögös. Még gondolkodom, hogyan tartsam egyben a kapcsolatomat. De közben legszívesebben rámozdulnék a barátnőm húgára. Mit tehetnék?

A barátnőmmel évek óta kapcsolatban élek. Eddig ez nem jelentett problémát, hiszen ő most 23 éves, és a húga eddig túl fiatal volt. Ám az évek alatt elkezdett nőiesedni, és most, hogy már 19 felé közelít, most vált igazán dögössé és ellenállhatatlanná. 

Nem tehetek róla, a lenti részem a kelleténél hevesebben reagál…

A párommal mindig is jó kapcsolatunk volt, soha nem volt veszekedés, és az ágyban is mindketten jók vagyunk. Az utóbbi időben viszont, mintha kezdene megfásulni a dolog. Már nem vagyunk olyan kreatívak és aktívak, mint néhány évvel ezelőtt.

Kezdem azt érezni, hogy friss húsra vágyom. Új élményekre, új cicire, hátsóra és minden másra. Ez normális? Egy ereje teljében lévő fiataltól valószínűleg igen.

Miért a húga ilyen csábító?

Miért a húga ilyen csábító?
Forrás:
Pexels

De miért pont a húga ilyen csábító?

A megcsalás sem jó dolog persze, de ha nem derül ki, akkor még nincs akkora baj. De hogyan titkoljam el, ha a húgával döngetnék? Már azon is gondolkodtam, hogy beáldozom a jól bevált kapcsolatunkat az új élményért, de nem biztos, hogy megérné, és így is kockázatos lenne. A titkolózás akkor is muszáj lenne, de persze valahogy előbb-utóbb kiderülne a dolog. Mindig minden kiderül.

A család ki lenne borulva!

Az sem megoldás, ha a barátnőmmel próbálom ezt megbeszélni. Valószínűleg teljesen kiakadna rám, már csak a témától is. A hármas együttlét egy idegennel szóba jöhetne, de a saját húgával… az törvénytelen is lenne.

A legnagyobb probléma az egészben, hogy még nem költöztünk külön, így a húgát is szinte minden nap látom, és egyre feltűnőbben beindulok rá. Már az ágyban is eszembe jut. Egyelőre igyekszem titkolni, de nem tudom, meddig bírom egy véletlen elszólás nélkül. 

Nem tudom még, mi lesz a vége, de egyelőre igyekszem kiverni a húgát a fejemből… is. Igyekszem minél több időt kettesben tölteni a barátnőmmel, külön a családtől. Remélhetőleg nem sokára rendeződik a helyzet. Talán idővel elveszik a kiscsaj varázsa.

Ajánlott cikkek