Egyéb kategória

„Mi van, ha nem lesz jó?” – klasszikus első együttlétes parák randis időszakban

Nem, nem arra az első alkalomra gondolunk, amikor elveszítitek az ártatlanságotokat, hanem minden első alkalomra, amikor randiztok. Tudjátok, amikor minden klappol elvileg, de hancúrozás még nem volt, és olyan kár lenne, ha itt félremenne a dolog. Pedig félremehet, reális a félelem, mondjuk nemcsak ettől szoktunk félni, hanem egy sor más dologtól is.

vous - 2022.04.05.
„Mi van, ha nem lesz jó?” – klasszikus első együttlétes parák randis időszakban

Mi van, ha nem lesz jó?

Reális félelem, hiszen nem mindenkivel jó az együttlét, hiszen eltérőek az igényeink, és kell hozzá az a fránya kémia, ami beizzítja a kemencét. Azért én nem írnám le az első nem túl sikeres próbálkozást sem, néha kell pár alkalom, míg egymásra hangolódik két ember.

Mi van, ha leblokkolok?

Előfordul, hogy annyira dolgozik bennetek a megfelelni akarás és annyira bizonytalanok vagytok a testetekben, hogy nem tudtok fejben ráhangolódni az estére, bármennyire is vártátok már az együttlétet. Egyszerűen csak jelezzétek a partnereteknek, hogy mi játszódik le bennetek. Higgyétek el, ha jól választottatok, megértő lesz. Lesz még alkalmatok feloldódni más estéken is, a türelem pedig oldja a bennetek lévő szorongást.

együttlét

A türelem sok esetben oldja a bennetek lévő szorongást.
Forrás:
Canva.com

Csak ebben a pózban, mert…

…úgy kisebb a hasam, nagyobb a cicim, nem látszik a tokám, és a többi.

Pedig az a helyzet, csajok, hogy a pasit az ilyesmi nem érdekli, szerintem ti sem stírölitek a pasit élvezet közben ilyen kritikusan – inkább az érzésekre koncentráltok. Nos, ők is pont így vannak vele!

Mi van, ha nem tetszik neki a cicim/odalent/ahogyan elélvezek?

Sarkalatos kérdéskörök ezek. Azt azért szögezzük le, hogy a pasik sincsenek ezzel másképp, aggódnak, hogy a méretük nem okés széltében-hosszában, esetleg nem nézünk rá szívesen. Ami a cicit illeti, mindenkié szép, és másképpen szép, ha valamiért a pasi emiatt rostál, akkor jobban jártatok. A nőiességünk illata pedig ki van találva, bár tény, hogy vannak kellemesebb illatok, meg kellemetlenebbek, de ez egyénfüggő, és szerintem már az izzadságnál eldől. Azért tegyétek a kezeteket a szívetekre: volt olyan pasi, akinek a testszaga egészen a sarkkörökig tudott kergetni benneteket, nem? Összepasszolás kérdése az egész.

nőiesség

Mi köze Voldemortnak a gyönyörforrásomhoz? – Avagy miért nem becézgetjük a Tudjukmit?

Lehet, hogy most olyan kérdést fogok feltenni, amitől fülig pirultok, vagy hülyének néztek, vagy nem értitek, hogy mit akarok. De éget a kérdés belülről, úgyhogy leírom: ti hogy hívjátok a Tudjukmit? Nos, így biztosan!

Mi van, ha nem gondolkozunk egyformán a védekezésről?

Akkor megpróbáljátok közös szintre hozni a dolgot. Ha sikerül, szuper! De ha a pasi:

  • nem vállal felelősséget,
  • tőletek vár el mindent,
  • kérésre nem húz gumit,
  • megpróbálja becsempészni a lompost fólia nélkül…

…akkor dobjátok ki az ágyból! De rövest!

Ajánlott cikkek