Egyéb kategória

Mi vagyok én az anyaságomon túl? – Nők, akik nem félnek beszélni a nehézségeikről 2.

Egy gyermek születése olyan fordulópont minden anya életében, ami után már akarva-akaratlanul máshogy kell definiálja önmagát. Már nemcsak nő, feleség, társ, dolgozó ember, a szülei gyermeke, hanem anya is. Utóbbi feladat pedig kitölti a hátralévő élete jelentős részét. De hogyan tud helytállni egy nő minden szerepben?

vous - 2022.03.13.
Mi vagyok én az anyaságomon túl? – Nők, akik nem félnek beszélni a nehézségeikről 2.

Előző cikkünkben már bemutattunk négy olyan nőt, akikkel azonosulhatunk a nehezebb napokon, mert kendőzetlen őszinteséggel beszélnek az anyaság élményéről. Most lássunk még négyet, akik az anyaság mellett olyan témákkal is foglalkoznak, mint a karrierépítés, a környezetvédelem, veganizmus, mentális egészség, társadalmi felelősségvállalás vagy épp önmaguk újradefiniálása!

@fancsikai_eszter

Objektum doboz

Fancsikai Esztert – alias Vegamamát – a @nemakarokbeleszolni oldalról vagy a Youtube-ról is ismerhetjük. A veganizmus népszerűsítése mellett kíméletlen módon mesél az immár bölcsis kisfia mellett tapasztalt anyaság minden mozzanatáról.

@tapaszto.orsi

Objektum doboz

Eszterhez hasonlóan Orsi is a @nemakarokbeleszolni oldalról lehet ismerős nekünk. Az ő oldalán főként az örökbefogadással kapcsolatos tapasztalatokról olvashattok.

@fatimapanka

Objektum doboz

Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen lehet egy ikerpárral az élet, vagy hogyan küzd meg egy fiatal édesanya azzal, hogy emellett önmagára is időt tudjon szánni, akkor nézzetek rá Fati Instagram-profiljára.

@szannae

Objektum doboz

Szabó Anna Eszter oldalán élethű stílusban követhetjük végig az ő fejlődéstörténetét. A kicsit bohém, de minimalizmusra törekvő édesanya beszél a kudarcairól, a mélypontjairól, és a folyamatos újratervezésről. Emellett nem fél elmondani a véleményét a politikáról, a klímaváltozásról, valamint hasonló közéleti kérdésekről.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.