Egyéb kategória

Túl sokszor akar velem lefeküdni a férjem, nincsen ennyi energiám

Nincs is annál csodásabb, mint amikor a férjed imád és folyamatosan kíván téged, nem igaz? Egy darabig persze hízelgő, de egy ponton túl rettenetesen fárasztó lesz a folyamatos sündörgése.

vous - 2022.03.05.
Túl sokszor akar velem lefeküdni a férjem, nincsen ennyi energiám

Tudom, hogy a legtöbb nő arról szokott panaszkodni, hogy már kihűlt a hitvesi ágyuk, főleg jó pár év után, szinte már feléjük sem néz a férjük. Ha történik is valami kis akció, az is általában ünnepnapokon. Na, hát az én férjem nagyon nem ilyen. Ennek az elején örültem is, hogy ugyan annyira kezdeményező, mint a kapcsolatunk legelején. Cseppet sem veszített az irántam való lelkesedéséből. Igaz, azért nem vagyunk negyven éve házasok, de tíz év után ez igen is nagy teljesítmény szerintem.

Kevesen élnek ilyen aktív életet, mint mi. 

Erre évekig nagyon büszke voltam, és módfelett élveztem. Mindig rá tudott venni, hogy hagyjam abba egy kis időre a hajtogatást, késsek el piciként a munkából, zuhanyozzunk együtt, szökjünk be a strandon egy üres öltözőfülkébe, álljunk félre egy mellékúton a kocsival. Se szeri, se száma a kis kalandjainknak. 

Nem akarom arra fogni, hogy már kiöregetem ebből, hiszen a negyvenet se töltöttem be, de már nincs annyi energiám, mint régen. Sokkal felelősségteljesebb pozíciót kaptam a munkahelyemen, ezért kimerültebb lettem az utóbbi időben. Stresszesebb is vagyok, sokszor máshol járnak a gondolataim. Ilyenkor nincs annyira kedvem önfeledten hemperegni, inkább munkahelyi megoldásokon töröm a fejemet.

Ezért, amikor mögém lopakodik kaján vigyorral, hogy a ruhám alá csúsztassa a kezét, legszívesebben rácsapnék a matató mancsára, hogy: 

„Elég legyen! Hagyjál már egy kicsit!”

Sokszor ehhez persze nincs szívem, és nagy nehezen ráveszem magam, hogy ne okozzak neki csalódást, hiszen semmi rosszat nem akar szegénykém, csak szeretne a feleségével szerelmeskedni. Nem olyan nagy bűn ez! De azért már kezd kicsit bosszantó lenni, hogy még meg sem emésztettem a vacsorát, de már rámrontana. Vagy végre lezuhanyoztam, és mennék valami filmet nézni, de a kanapén tespedés egyértelmű felhívás számára, hogy a díszpárnák közé préseljen, aztán mehetek újra fürdeni. Esetleg reggel már amúgy is késésben vagyok, de visszaránt a paplan alá, mint valami kanos tengeri szörny a csápjaival.

pár romantika

Egyszerűen semmi nem szegi kedvét, ha hncúrozásról van szó!
Forrás:
Canva

Még nem csúsztunk ki teljesen az időből a gyermekvállalás terén, tervben is van, de ez a szenvedélytől túlfűtött jóember még akkor is megkívánna, ha reggeli rosszullétektől szédelegnék a vécé felé óriási pocakkal.

Egyszerűen nem tudok olyan nyúzott állapotban lenni, hogy ne gerjedne rám!

Nem zavarja, ha felszedtem kicsit, nem érdekli, ha túlzottan lefogytam, ha beteg vagyok, ha nem mostam hajat három napja, ha kimaradt a gyantázás, ha kinyúlt macinaciban vagyok. Egyszerűen semmi nem szegi kedvét! Ami – mint hangsúlyozom – nagyon édes és kedves tőle, kifejezetten hízelgő. Arról sincs szó, hogy már én nem tartanám őt ugyan olyan vonzónak, mint amikor feleségül mentem hozzá. Egyszerűen csak nem bírom már ezt a tempót, nem tudok eléggé a kedvére tenni, és valahol rettegek, hogy ha túl sokszor utasítom vissza, egy idő után megunja, és máshol elégíti ki vehemens étvágyát. Hiszen nagyanyáink is megmondták, hogy addig jó, ha a férfi hasa tele, a zacsija üresen van. A főzést még bírom szuflával, ami a másik dolgot illeti, nem tudom meddig vagyok képes ennyiszer a kedvére tenni. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.