Test

Így kerüld el a túl magas pulzust!

Két lépést kocogsz, és már piros az arcod? Ilyenkor a szívverés, a pulzus túl sok. A túl magas pulzusszám ellen csak egy megoldás van!

vous - 2019.07.30.
Így kerüld el a túl magas pulzust!

Kezdő futó vagy, akinek van sportmúltja, és csodálkozol, hogy miért magasabb a pulzusod futás közben, mint más sportág választása esetén? Itt megtalálod a választ, hogy a jövőben akár hosszabb távot is tudj közbeiktatott séta nélkül teljesíteni, vagy épp versenyre fel tudj készülni.

Ha a futásnál azonnal vérvörös lesz az arcod, alig kapsz levegőt, rögtön fájni kezdenek a lábaid, a kezdők egy tipikus hibáját követed el: túl gyorsan futsz! A megoldás nagyon egyszerű: fuss lassabban!

A cikk a sport4you.hu oldalon folytatódik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.