Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.16.
Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Még a tavasz legszebb napjaiban is előfordulhat, hogy sötét reménytelenség lesz úrrá rajtad. Akkor is, ha magad se tudod lelkedben fellelni ennek valódi okát. Ilyenkor adj időt magadnak és nyúlj olyan könyvek után, vagy nézz mg egy olyan filmet, amely fényt gyújt az éjszakában, amely reménnyel tölt el.

tulip-4036888_1920

tulip-4036888_1920
Forrás:
pixabay

Ne félj attól sem, ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy úrrá legyél a kétségeiden, félelmeiden.  Vannak időszakok és történések, amelyek hosszú távra befolyásolják életed alakulását, válaszaidat és választásaidat, de ha tudatosítod magadban ezeket a dolgokat, ha napfényben fürösztöd meg az addig sötétben ólálkodó árnyakat, nem lesz hatalmuk feletted.

Napodat segítő növény a SÁRGA TULIPÁN.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.