Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.16.
Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Még a tavasz legszebb napjaiban is előfordulhat, hogy sötét reménytelenség lesz úrrá rajtad. Akkor is, ha magad se tudod lelkedben fellelni ennek valódi okát. Ilyenkor adj időt magadnak és nyúlj olyan könyvek után, vagy nézz mg egy olyan filmet, amely fényt gyújt az éjszakában, amely reménnyel tölt el.

tulip-4036888_1920

tulip-4036888_1920
Forrás:
pixabay

Ne félj attól sem, ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy úrrá legyél a kétségeiden, félelmeiden.  Vannak időszakok és történések, amelyek hosszú távra befolyásolják életed alakulását, válaszaidat és választásaidat, de ha tudatosítod magadban ezeket a dolgokat, ha napfényben fürösztöd meg az addig sötétben ólálkodó árnyakat, nem lesz hatalmuk feletted.

Napodat segítő növény a SÁRGA TULIPÁN.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.