Egyéb kategória

Felesleges zsír a deréktájon?! Itt az úszógumi eltüntetésének legjobb módja

A túlsúlynál az egyik legmakacsabb probléma az úszógumi, azaz a hason körkörösen elhelyezkedő zsírpárna. Sajnos se a diéta, sem a sport nem képes önmagában a probléma orvoslására: a kettő csak együttesen alkalmazva hozhat valódi eredményt.

vous - 2019.03.23.
Felesleges zsír a deréktájon?! Itt az úszógumi eltüntetésének legjobb módja

Az úszógumi terjedelmesebb kiadásban a cipőfűzést is akadályozhatja, de az igazi gondot az okozza, hogy szervezetünk a hason elhelyezkedő zsírtartalékokat bontja le legutoljára. A diéta és a sport együtt viszont nemcsak hatékonyan képes az úszógumi eltüntetésére, de az élet számos más területén is pozitív eredményeket hozhat, mint például a jobb testtartás, a gyorsuló anyagcsere, vagy akár a keringési rendszer teljesítményének fokozódása.

úszógumi2-768x512

úszógumi2-768×512
Forrás:
sport4you

Azonban, mielőtt még az edzés és az étkezés témakörére térnénk, beszélnünk kell arról a kevéssé közismert tényről, hogy anyagcsere-feladatait a megfelelően hidratált, azaz az ivóvízzel elégségesen ellátott szervezet képes csak hatékonyan ellátni. Elégtelen folyadékfogyasztás esetén az edzésmunka sem lehet elég eredményes. Fél liter víz 30 százalékkal növeli meg a test energiaforgalmát 60-90 perc alatt!

A cikk további részét a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek