Egyéb kategória

Felesleges zsír a deréktájon?! Itt az úszógumi eltüntetésének legjobb módja

A túlsúlynál az egyik legmakacsabb probléma az úszógumi, azaz a hason körkörösen elhelyezkedő zsírpárna. Sajnos se a diéta, sem a sport nem képes önmagában a probléma orvoslására: a kettő csak együttesen alkalmazva hozhat valódi eredményt.

vous - 2019.02.22.
Felesleges zsír a deréktájon?! Itt az úszógumi eltüntetésének legjobb módja

Az úszógumi terjedelmesebb kiadásban a cipőfűzést is akadályozhatja, de az igazi gondot az okozza, hogy szervezetünk a hason elhelyezkedő zsírtartalékokat bontja le legutoljára. A diéta és a sport együtt viszont nemcsak hatékonyan képes az úszógumi eltüntetésére, de az élet számos más területén is pozitív eredményeket hozhat, mint például a jobb testtartás, a gyorsuló anyagcsere, vagy akár a keringési rendszer teljesítményének fokozódása.

Azonban, mielőtt még az edzés és az étkezés témakörére térnénk, beszélnünk kell arról a kevéssé közismert tényről, hogy anyagcsere-feladatait a megfelelően hidratált, azaz az ivóvízzel elégségesen ellátott szervezet képes csak hatékonyan ellátni. Elégtelen folyadékfogyasztás esetén az edzésmunka sem lehet elég eredményes. Fél liter víz 30 százalékkal növeli meg a test energiaforgalmát 60-90 perc alatt!

A cikk itt nem ért véget, a folytatáshoz kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.