Egyéb kategória

Így érezhetitek jobban magatokat a bőrötökben 5 egyszerű lépésben

A recept egyszerű: fontos odafigyelni, hogy mit esztek, isztok, mennyit dolgoztok, mennyit alszotok. Fontos odafigyelni az egészségetekre és persze a higiénia és a szépségápolás is kell, hogy az életetek része legyen. Persze a belső boldogságotokra is oda kell figyelnetek, a sok nevetésre, a pozitív érzésekre, a jó közérzetre. Mindezt azonban sajnos könnyebb mondani, mint megtenni. Megpróbálunk nektek ebben segíteni: így érezhetitek jobban magatokat a bőrötökben 5 egyszerű lépésben.

vous - 2020.11.22.
Így érezhetitek jobban magatokat a bőrötökben 5 egyszerű lépésben

Fogadjátok el a külsőtöket: foglalkozzatok a testetekkel, mozogjatok rendszeresen, de arra figyeljetek, hogy pozitív gondolatokkal és érzésekkel legyetek a külsőtök iránt.

Változtassatok a hozzállásotokon: pozitívan álljatok a dolgokhoz. Ne panaszkodjatok, ne kritizáljatok. Lássátok a dolgok szebb oldalát.

boldog

boldog
Forrás:
Unsplash

Meditáljatok: tisztítsátok meg az élméteket például a meditáció vagy a jóga segítségével, vagy egyszerűen csak legyetek offline üzemmódban egy napot.

Legyetek a barátaitokkal: olyan emberekkel vegyétek körbe magatokat, akiktől jobb lesz a kedvetek, akikkel sokat nevethettek.

Mosolyogjatok sokat: ettől jobb lehet a kedvetek, és mások visszamosolyoghatnak rátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.