Egyéb kategória

A hideg évszakban így maradhattok egészségesek és pozitívak

Torokfájás és köhögés, száraz bőr, ízületi fájdalom és rossz hangulat. Ismerős? A napok egyre rövidebbek lesznek, és egyre kevesebb időt tölthettek a napsütésben. Megmutatjuk, ilyenkor hogyan akadályozhatjátok meg az őszi, téli évszakkal járó kellemetlen tüneteket.

vous - 2018.11.07.
A hideg évszakban így maradhattok egészségesek és pozitívak

A Mind Bodygreen egészségügyi szerkesztője felkutatta, hogyan lehet a lehető leghatékonyabban megakadályozni a hideg évszakkal és a kevesebb napsütéssel járó egészségügyi és mentális problémákat.

Napfény és zöldségek

A reggeli napfény, különösen, ha a napok rövidebbek, nagyszerű módja annak, hogy fokozzátok az energiát és a hangulatotokat. Ideális esetben menjetek ki 10 óráig, legalább csak egy-két percre. Az immunrendszer felerősítéséhez pedig egyetek rostos zöldségeket.

Fájdalomra ricinusolaj

A hideg miatti ízületi fájdalomra próbáljátok ki a ricinusolajat.

Pozitív perspektíva

Talán úgy érzitek, hogy vége a szabadban töltött aktív óráknak, de a hidegben is találhattok kinti tevékenységeket, és a benti kellemes melegben is tölthetitek aktívan, szeretteitekkel az időt. Ne felejtsétek el, a hideg évszaknak is megvannak a maga szépségei.

Méz és gyömbér

A méz és a gyömbér kiváló kombináció, amely természetes módon harcol a vírusokkal és a köhögés ellen.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.