Egyéb kategória

A hideg évszakban így maradhattok egészségesek és pozitívak

Torokfájás és köhögés, száraz bőr, ízületi fájdalom és rossz hangulat. Ismerős? A napok egyre rövidebbek lesznek, és egyre kevesebb időt tölthettek a napsütésben. Megmutatjuk, ilyenkor hogyan akadályozhatjátok meg az őszi, téli évszakkal járó kellemetlen tüneteket.

vous - 2018.11.07.
A hideg évszakban így maradhattok egészségesek és pozitívak

A Mind Bodygreen egészségügyi szerkesztője felkutatta, hogyan lehet a lehető leghatékonyabban megakadályozni a hideg évszakkal és a kevesebb napsütéssel járó egészségügyi és mentális problémákat.

Napfény és zöldségek

A reggeli napfény, különösen, ha a napok rövidebbek, nagyszerű módja annak, hogy fokozzátok az energiát és a hangulatotokat. Ideális esetben menjetek ki 10 óráig, legalább csak egy-két percre. Az immunrendszer felerősítéséhez pedig egyetek rostos zöldségeket.

Fájdalomra ricinusolaj

A hideg miatti ízületi fájdalomra próbáljátok ki a ricinusolajat.

Pozitív perspektíva

Talán úgy érzitek, hogy vége a szabadban töltött aktív óráknak, de a hidegben is találhattok kinti tevékenységeket, és a benti kellemes melegben is tölthetitek aktívan, szeretteitekkel az időt. Ne felejtsétek el, a hideg évszaknak is megvannak a maga szépségei.

Méz és gyömbér

A méz és a gyömbér kiváló kombináció, amely természetes módon harcol a vírusokkal és a köhögés ellen.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon