Egyéb kategória

Próbáljátok ki a food stylist reggeli rutinját, hogy garantáltan leszokjatok a szundi gombról

Inspirálódjatok egy neves food stylist és receptfejlesztő, Micah Morton reggeli szokásaitól. Meglátjátok majd, mennyi mindenre marad időtök reggelente, ha nem folyton a szundi gombot nyomogatjátok álmosan. Fél óra szundi helyett akár edzhettek, vagy egészséges reggelit is készíthettek.

vous - 2018.10.26.
Próbáljátok ki a food stylist reggeli rutinját, hogy garantáltan leszokjatok a szundi gombról

Micah Morton, food stylist, receptfejlesztő és televíziós személyiség két csodás gyermekével tölti mindennapjait, ételkölteményeket kreál, és recepteket készít újságokhoz, szakácskönyvekhez. Szóval egy perce sincs unatkozni, ráadásul minden nap 5.30-kor kel.

A Women's Health szerint Micah reggeli rutinja nem biztos, hogy pontosan beleillik az életstílusotokba, de inspirálhat arra, hogy egy kicsit korábban felkeljetek, és hasznosan töltsétek el a reggel minden percét.

  • 5.30-kor szól az ébresztője, és maximum csak egyszer nyomja be a szundi gombot, hogy 5.45-kor már mindenképp kikeljen az ágyból. Addig meditál egy kicsit ébredés után.
  • 6-kor megissza a reggeli kávéját, elfogyaszt egy könnyű reggelit, és beveszi a vitaminjait.
  • 6.30-kor elkészíti a gyerekek ebédjét.
  • 7 órakor edz, általában egy 30 perces edzést végez otthon, majd jöhet a gyors zuhany. Az arcápolási rutinjában micellás víz, és arctisztítás is szerepel, hidratálja és védi a bőrét a napfénytől.
  • 8.15-től dolgozik: a reggel többi részében a receptek és az ételkészítés fejlesztésére összpontosít. Amikor receptet fejlesztesz, nem csak az ízt tartja elsődlegesnek, hiszen food stylistként az ételek kinézete is fontos szempont számára.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek