Egyéb kategória

Szuper ötletek, hogy jobban és békésen tudjatok aludni

A pihentető alvás fontos: nemcsak azért, mert hatékonyabban tudtok dolgozni, hanem az egészségetek számára is szükséges a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. A fizikai és a mentális egészségetek számára. Íme néhány szuper ötlet, hogy jobban és békésen tudjatok aludni.

vous - 2018.10.22.
Szuper ötletek, hogy jobban és békésen tudjatok aludni

Ha valaki nem alszik eleget, másnap fáradt, nem tud koncentrálni, nem tud hatékonyan dolgozni. Emellett a fizikai és a mentális egészségeteknek is árthattok vele. A szorongás is egy olyan kellemetlen mellékhatása lehet a kialvatlanságnak, ami tönkreteheti a napotokat. Hogy ne így legyen, íme néhány szuper ötlet, hogy jobban és békésen tudjatok aludni.

alvás ágy lusta pihenés

alvás ágy lusta pihenés
Forrás:
iStock

Tisztítsátok meg alaposan a bőrötöket.

Teremtsetek hangulatos környezetet az alváshoz.

Legyen kellemes illat, friss levegő a szobátokban.

Könnyű, egészséges vacsorát egyetek és egy csésze meleg teát igyatok hozzá.

Egy meleg fürdő is csodákra képes.

Írjatok naplót – jegyezzétek fel, hogy mi történt veletek aznap.

Állítsátok be az alvóciklusotokat, vagyis mindig azonos időben feküdjetek le aludni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.