Egyéb kategória

Így legyen lapos a hasunk rekord idő alatt!

Igen, a nyárnak vége, ez viszont nem jelenti azt, hogy el kéne hagynunk magunkat, és hagynunk kéne, hogy a plusz kilók felszaladjanak ránk. A lapos has nem csak a fürdőruhában mutat jól, de az őszi ruháinkban is észre fogják venni a csodás alakunkat!

vous - 2018.10.01.
Így legyen lapos a hasunk rekord idő alatt!
  • A plankolás még mindig tökéletes edzésforma, hiszen törzsünk összes izmát megmozgatja, ráadásul mindél tovább tartjuk ki, annál hatásosabb. Az már csak valóban zárójeles információ, hogy ez a gyakorlat kíméli a hátunkat is!
  • A hasprés egy igen elterjedt hasizom gyakorlat, ami nem véletlenül lett népszerű. A hasprés szintén kíméli a hátunkat akkor, ha közben felhúzzuk a labainkat, ráadásul a gyakorlatsor sokkal kényelmesebb is lesz!
  • Az úgynevezett “vadászkutya póz” a plankoláshoz hasonlóan azon alapszik, hogy meddig tudjuk kitartani. Ha helyesen végezzük, akkor rendkívül hatékonyan erősíthetjük a törzsünk izmat. Nincs más dolgunk, mint négykézlábra ereszkedni, és az ellentétes karunkat és lábunkat kinyújtani, majd legalább 10 másodpercig megtartani ezt a pózt. Ezután ismétlejük meg ugyanezt a másik oldalra.
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.