Egyéb kategória

Így legyen lapos a hasunk rekord idő alatt!

Igen, a nyárnak vége, ez viszont nem jelenti azt, hogy el kéne hagynunk magunkat, és hagynunk kéne, hogy a plusz kilók felszaladjanak ránk. A lapos has nem csak a fürdőruhában mutat jól, de az őszi ruháinkban is észre fogják venni a csodás alakunkat!

vous - 2018.10.01.
Így legyen lapos a hasunk rekord idő alatt!
  • A plankolás még mindig tökéletes edzésforma, hiszen törzsünk összes izmát megmozgatja, ráadásul mindél tovább tartjuk ki, annál hatásosabb. Az már csak valóban zárójeles információ, hogy ez a gyakorlat kíméli a hátunkat is!
  • A hasprés egy igen elterjedt hasizom gyakorlat, ami nem véletlenül lett népszerű. A hasprés szintén kíméli a hátunkat akkor, ha közben felhúzzuk a labainkat, ráadásul a gyakorlatsor sokkal kényelmesebb is lesz!
  • Az úgynevezett “vadászkutya póz” a plankoláshoz hasonlóan azon alapszik, hogy meddig tudjuk kitartani. Ha helyesen végezzük, akkor rendkívül hatékonyan erősíthetjük a törzsünk izmat. Nincs más dolgunk, mint négykézlábra ereszkedni, és az ellentétes karunkat és lábunkat kinyújtani, majd legalább 10 másodpercig megtartani ezt a pózt. Ezután ismétlejük meg ugyanezt a másik oldalra.
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.