Test

A nagy Youtube-jógakörkép: ezeket a csatornákat kövessétek, ha otthon akartok jógázni

A jóga nagyon népszerű edzésmódszer – nem is véletlenül, hiszen mindent átmozgat, és az olyan mélyizmokat is edzi, amelyeket talán egyik másik edzéstípus sem. A jógázásba belekezdeni elég nagy feladat, mivel nem csak arról szól, hogy össze-vissza nyújtjuk magunkat, a bonyolult és összetett gyakorlatokhoz kell valaki, aki útmutatót ad. Ha nem engedhetitek meg magatoknak, hogy jógaórákra járjatok, vagy egyszerűen csak nem akartok ilyen helyeken edzeni, ezeket a Youtube-csatornákat böngésszétek végig! Egy kis angoltudás szükséges hozzájuk, de mindegyik aranyat ér, ha jógázni szeretnétek.

vous - 2018.04.15.
A nagy Youtube-jógakörkép: ezeket a csatornákat kövessétek, ha otthon akartok jógázni

Yoga with Adrienne

Talán ma ő a legnépszerűbb jógi az egész Youtube-on, ami nem is véletlen: rövid, hosszabb, kezdő, haladó edzéseket is ajánl, ráadásul az olyan különböző problémákra is készít videókat, mint a hátfájás, derékfájás – sőt, még kifejezetten fogyásra készült edzéstervei is vannak.

Objektum doboz

Bad Yogi

A Bad Yogi az a Youtube-csatorna, amelyre mindenkinek szüksége van, aki otthon kezdi el a jógát: azt mutatja be, hogy nem feltétlenül kell rögtön olyan lefelé néző kutyát nyomnotok, ami még a jógaoktatókat is lenyűgözi, vagy nem baj az, ha nem tudjátok segítség nélkül tíz percig kitartani a fa pózt, a lényeg csak az, hogy induljatok el, méghozzá a jó úton, sérülésveszély nélkül. Egy igazán laza jógi igazán laza videói, bárkinek csak ajánlani tudjuk!

Objektum doboz

Fightmaster Yoga

Senki nem szeretné a jóga és a HIIT, azaz magas intenzitású edzés kifejezéseket egy mondatban látni, a Fightmaster Yoga csatorna pedig pont erről szól: olyan erősítő mozdulatokat mutat be, amelyek már-már a jóga és a HIIT határán helyezkednek el. Tökéletes bizonyíték arra, hogy a jógával nemcsak nyújtani, de erősíteni és izmosodni is lehet!

Objektum doboz

Yoga With Kassandra

A Yoga With Kassandra Youtube-csatornája olyan változatos videókkal szolgál, amelyek a teljesen kezdőktől a profi atlétákat is megszólíthatják. Ha valaki komolyabban sportol, és szeretné jóga segítségével kinyújtani az izmait, akkor jó helyen jár, hiszen itt számos olyan videót is találtok, amelyek kifejezetten meghatározott sportok után hatásosak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek