Test

Meztelenül bizonyítja egy lány, hogy a jóga nemcsak relaxáló, de szexi is!

Heidi Williams éveken keresztül szenvedett pánikbetegségtől és depressziótól, végül a jóga mentette meg, ami segített újra harmóniát vinni az életébe. Heidi a gyógyulás után úgy döntött, hogy fotóival másoknak is segít, akik egy békésebb, harmonikusabb életre vágynak. Nem mellesleg pedig azt is bebizonyítja, milyen dögös sport is valójában a jóga.

vous - 2023.09.04.
Meztelenül bizonyítja egy lány, hogy a jóga nemcsak relaxáló, de szexi is!

Senkinek sem könnyű manapság harmonikusan átvészelni a mindennapi teendőket, hiszen sokszor már az is nehézséget okoz, hogy mikor találunk öt szabad percet a rohanásban arra, hogy megegyük az ebédünket. Éppen ezért a lelki béke sokaknak számításba se jöhet – egyszerűen nincs időnk ezen gondolkodni, pláne tenni érte. Úgy tűnik, a sokáig pánikrohamokkal és depresszióval küszködő Heidi Williams is felismerte ezt a problémát. Éppen ezért létrehozott egy online segítő csoportot, és rendszeresen készít olyan képeket, amik nemcsak megnyugtatják követői lelkét, hanem inspirálnak is arra, hogy ők is megtalálják a testi-lelki harmóniájukat.

Mivel Heidi mindezt a jógában találta meg, nem nagy meglepetés, hogy Instagramja dugig van csodálatosnál csodálatosabb jógás képekkel, amik egyben bizonyítékai annak is, hogy ez a mozgáskultúra nemcsak lenyűgöző nyakatekert pózai miatt, hanem szuperszexi is – főleg, ha meztelenül csinálja! Ha nem hisztek nekem, következzen pár válogatott kép, ami benneteket is meg fog győzni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 

Valljátok be: a képek láttán egy fokkal ti is közelebb kerültetek a belső harmóniához, igaz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.