Test

Meztelenül bizonyítja egy lány, hogy a jóga nemcsak relaxáló, de szexi is!

Heidi Williams éveken keresztül szenvedett pánikbetegségtől és depressziótól, végül a jóga mentette meg, ami segített újra harmóniát vinni az életébe. Heidi a gyógyulás után úgy döntött, hogy fotóival másoknak is segít, akik egy békésebb, harmonikusabb életre vágynak. Nem mellesleg pedig azt is bebizonyítja, milyen dögös sport is valójában a jóga.

vous - 2023.09.04.
Meztelenül bizonyítja egy lány, hogy a jóga nemcsak relaxáló, de szexi is!

Senkinek sem könnyű manapság harmonikusan átvészelni a mindennapi teendőket, hiszen sokszor már az is nehézséget okoz, hogy mikor találunk öt szabad percet a rohanásban arra, hogy megegyük az ebédünket. Éppen ezért a lelki béke sokaknak számításba se jöhet – egyszerűen nincs időnk ezen gondolkodni, pláne tenni érte. Úgy tűnik, a sokáig pánikrohamokkal és depresszióval küszködő Heidi Williams is felismerte ezt a problémát. Éppen ezért létrehozott egy online segítő csoportot, és rendszeresen készít olyan képeket, amik nemcsak megnyugtatják követői lelkét, hanem inspirálnak is arra, hogy ők is megtalálják a testi-lelki harmóniájukat.

Mivel Heidi mindezt a jógában találta meg, nem nagy meglepetés, hogy Instagramja dugig van csodálatosnál csodálatosabb jógás képekkel, amik egyben bizonyítékai annak is, hogy ez a mozgáskultúra nemcsak lenyűgöző nyakatekert pózai miatt, hanem szuperszexi is – főleg, ha meztelenül csinálja! Ha nem hisztek nekem, következzen pár válogatott kép, ami benneteket is meg fog győzni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 

Valljátok be: a képek láttán egy fokkal ti is közelebb kerültetek a belső harmóniához, igaz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.