Test

3 edzésforma, melyet kerüljetek el messzire, ha fogyni akartok

Lehet, hihetetlenül hangzik, de nem minden edzés fogyaszt. Éppen ezért összegyűjtöttük nektek azokat, melyek igen népszerűek a sportolni vágyók között, de a súlyvesztésben kevésbé segítenek.

vous - 2016.12.14.
3 edzésforma, melyet kerüljetek el messzire, ha fogyni akartok

Arról korábban már írtam nektek, hogy a mérleget miért kellene messziről elkerülnötök, most pedig jöjjön három olyan edzéstípus, melyekkel nem fog úgy menni a fogyás, mint azt szeretnétek. Pontosan ezért érdemes a cikk után törni az agyatokat azon, hogy mire váltotok, ha ezek valamelyikét csináljátok ti is.

saláta étel fogyókúra

10 apró tipp a gyorsabb fogyásért – diéta és edzés nélkül

Néha recepteket mutatunk, máskor különleges italokat, edzésterveket és egészséges reggeliket ajánlunk nektek. Most pedig összegyűjtöttünk tíz olyan szuper tippet, amivel felgyorsíthatjátok a fogyást.

A folytatásért kattintsatok ide.

1. Jóga

A jóga egy csomó előnnyel jár, például remekül felfrissít, erősít, ráadásul hihetetlenül hajlékonnyá tesz, azonban a fogyás nem szerepel a listán. 

2. Kardióedzés

Ha a fő szempontotok a kardiónál is az, hogy fogyni szeretnétek, akkor ez szintén nem a ti edzésformátok. A kardió segít a kalóriaégetésben ugyan, viszont ezáltal könnyen éhesek lehettek, azaz beleeshettek abba a csapdába, hogy bezabáltok a gyakorlatok után.

Forrás:
iStock

3. Szoba-/terembicikli

Igaz, hogy folyamatosan mozgásban vagytok azáltal, hogy csak tekertek és tekertek. Sőt, el kell ismerni, hogy rengeteget tudtok izzadni vele, viszont készüljetek fel arra, hogy mikor leszálltok a nyeregből, éhesebbek lesztek, mint előtte. Így ezzel ugyanaz a helyzet, mint előbb a kardióval.

Ajánlott cikkek