Test

154 kilós, állandóan szorongó kamaszból lett izmos, helyes pasi

Miből lesz a cserebogár? Nos, a vonzó, izmos fiatal srác tíz éve, 2008-ban túlsúlyos, szorongó kamasz volt. Sam Rouen története abszolút inspiráló.

vous - 2020.06.19.
154 kilós, állandóan szorongó kamaszból lett izmos, helyes pasi
Objektum doboz

Sam annak idején a The Biggest Loser (A legnagyobb lúzer) című amerikai valóságshow-ban szerepelt, ahol ő lett az első helyezett: vagyis a legnagyobb lúzer. Ekkoriban 154 kilót mutatott alatta a mérleg, és nemhogy barátnője nem volt, de még barátai se nagyon. A többség kiröhögte, esetleg szánakozva tekintett rá. Ő maga biztos volt ababn, hogy magányosan fog meghalni, feltehetően szívinfarktus által.

A sorozatban történő szereplés előnye, hogy a győztes – még ha kétes „győzelemről is beszélünk, hiszen lúzerségről van szó –  segítséget kap az életmódváltáshoz, és Sam – szerencséjére – képes is volt élni ezzel a lehetőséggel. A fiatal srác dietetikus és személyi edző mellett, kemény munkával összesen 71 kilótól szabadult meg, majd igen komoly testépítésbe kezdett.

Jelenleg egy jókedvű, egészséges 29 éves férfiről beszélhetünk, aki tűzoltóként talált magának hivatást, és boldog párkapcsolatban él. Csak aki ismeri, az tudja, hogy sokszor még ma is összeszorul a gyomra, ha valaki felkiált mellette: „hé, dagi”!

Objektum doboz

Objektum doboz

Domokos Enikő személyi edző

Kezdjetek velünk edzeni még ma!

Domokos Enikő személyi edző több alkalommal mutatta meg nekünk a legjobb gyakorlatokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.