Egyéb kategória

Így éljétek túl az esküvőtöket, ha introvertált menyasszonyok vagytok!

Az esküvőnek az a lényege, hogy rólatok szóljon, az életetek egyik legjobb és legemlékezetesebb napja legyen. De mi van akkor, ha menyasszonyként az introvertáltak táborát erősítitek, és már hónapokkal a nagy nap előtt azon stresszeltek, hogyan ússzátok meg az egészet.

vous - 2018.03.18.
Így éljétek túl az esküvőtöket, ha introvertált menyasszonyok vagytok!

Az esküvő napja nagy teher lehet a pár számára, hiszen ők nemcsak csendes megfigyelői az eseményeknek, hanem ők állnak majd a középpontban. Ráadásul számos olyan új helyzet adódhat az esküvő során, amire nem lehet feltétlenül készülni.

Nem szerettek a középpontban állni? Nem szeretitek, ha mindenki benneteket néz? Nem bírjátok, hogy minden lépéseteket sok-sok szempár követi? Nem tudjátok elképzelni sem, hogy majd mindenkivel váltani kell néhány szót? Hogy mindenki gratulál, kezet fog, puszit ad? Ha már csak elképzelitek a szituációt, hogy a templomban az oltár felé lépdeltek, miközben a násznép figyel benneteket, rosszul lesztek, és legszívesebben lemondanátok az egész esküvőt?

Higgyétek el, nem vagytok egyedül ezekkel a gondolatokkal.

Akkor hogyan csinálják végig az egész cirkuszt?

Forrás:
Unsplash / Madi Robson

1. Szervezés, szervezés, szervezés!

Minden azon múlik, milyen esküvőt szerveztek. Ha van lehetőségetek, adjátok át a munkát esküvőszervezőnek, így kevesebb lesz a stressz a nagy napon is. Ha nincs erre lehetőségetek, akkor gondolkozzatok az egyszerű, de nagyszerű elv alapján. Csak olyan programok legyenek, amiben szívesen részt vesztek. Csak annyi embert hívjatok meg, amennyinek a társaságában még nem feszengtek. Ha kell, alakítsátok át a tradíciókat, hogy valaki mindig mellettetek lehessen, akinek a társasága megnyugtat.

A nyitótáncot például miért ne táncolhatná az egész család egyszerre?

2. Énidő

Ne szervezzétek szorosra a programot: inkább legyen kevesebb játék, vagy maradjon ki valami, de a lényeg, hogy legyen időtök magatokra és egymásra. Ha kell, szervezzetek az este során elvonulós időt, amikor kicsit félrevonulhattok, feltöltődhettek. De ha jól szervezitek az esküvőt, és tényleg csak olyanok vannak körülöttetek, akiknek a társaságában jól érzitek magatokat, erre nem is lesz szükség.

3. Csak annyi, amennyi belefér

Ki mondta, hogy 100 vendéget kell hívnotok? Miért nem lehetnek ott csak azok, akik igazán közel állnak hozzátok. Ez a ti napotok, és emellett tartsatok ki végig. Azért, mert valamelyik szülőnek nem tetszik, hogy nem hívjátok meg a századik rokont vagy a soha nem látott nagybácsit, attól nem kell így tennetek. Ez a ti ünnepetek. Ez a nap rólatok szól.

Legyen olyan, amilyennek megálmodtátok.

Forrás:
Unsplash / rawpixel

4. Semmi feszengés!

Minél kényelmesebb a ruhátok, annál jobban érzitek magatokat, annál magabiztosabbak is vagytok. Alapszabály, hogy nem szabad új cipőben férjhez menni, ma pedig azt sem tiltja senki, hogy a kedvenc Converse tornacipőtök vagy Martens bakancsotok legyen rajtatok. A ruhátok lehet rövid, lehet lazább, nem kell habcsóknak öltöznötök.

5. Csak pozitívan!

Rengeteget segít, ha gondolatban elhatározzátok, ez csak a ti napotok. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, nem attól lesz jó a házasságotok, és nem a tökéletesség marad meg mások fejében sem. Ti vagytok a lényeg, és bármi lesz, az úgy lesz jól. Arra fogtok igazán emlékezni.

Mások számára pedig az lesz a jó emlék, milyen jól érzitek magatokat.

600

Csevegjetek érdekesen, mert megéri! A small talktól a smart talkig

Nem vagyok az a kifejezetten csit-csetelős, csevegős típus, sőt, sokszor bújok Mogorva Márta bőrébe, de amikor olyan passzban vagyok, szeretek csevegni. A patikában, az eladóval, a pincérekkel, a sorban előttem vagy mögöttem állóval. Nem tart az egész egy percnél tovább – sokszor van, hogy annyi se. De utána jobban érzem magam.

A cikket ide kattintva>>> olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: