Egyéb kategória

„Nem félsz, hogy túl izmos leszel?” – dolgok, amiket soha ne mondjatok egy testedzőnek

Ha gyúrós csajok vagytok, biztosan találkoztatok már furcsálkodó, kétkedő és csodálkozó tekintettel, amikor arról beszéltetek, hogy kondiztok, és éppen útban vagytok az edzésre. Már ez a helyzet szinte adja, hogy ízekre szedjenek benneteket a kérdéseikkel, amit ti igyekeztek nem túl vöröslő fejjel, higgadtan fogadni.

vous - 2017.03.13.
„Nem félsz, hogy túl izmos leszel?” – dolgok, amiket soha ne mondjatok egy testedzőnek

Ha először szembesültök ezekkel a kérdésekkel, akkor még szívesen elmagyarázzátok az értetlenkedő környezeteteknek a test anatómiáját és működését, ám a sokadik kérdésnél már eljátszik az ember azzal a gondolattal, hogy fehérjeturmixot csináljon a kérdezőből. A következő kérdéseket tessék mellőzni a jövőben:

Nem félsz, hogy túl izmos leszel?

Ha az izom könnyen jönne, nem járnánk annyit edzeni.

Objektum doboz

Apropó, ha rendszeresen edzetek, de nem látszik, annak sok oka lehet, itt megtudatjátok, mi

Neked sok időd van, ugye?

Nem tudom, miért gondolják azt, hogy aki rendszeresen edz, az időmilliomos. Nem időmilliomos, pont úgy dolgozik, tanul, mint bárki más, csak ahelyett, hogy aludna és bulizna, vagy heverne a kanapén, este kilenckor, de még hajnali ötkor is fogja a cókmókját, és elmegy edzeni.

Objektum doboz

Ha lenne pénzem, én is kigyúrnám magam

Szintén érthetetlen az a logika, miszerint csak a milliomosok járnak edzeni. A legtöbb gyúrós csaj és pasi ugyanúgy beosztja a pénzét, mint ti, csak ők inkább a havi bérletre, tiszta kajára költenek többet, nem táskára, ruhára vagy például dohánytermékre és alkoholra.

Objektum doboz

hasizom sport edzés

A „kondis Béla” jelenség, avagy miért szapuljuk annyit a kondisokat?

„Szevasz, papa, mi van veled? Te még mindig gyúrsz? Azt hittem, ebből már rég kinőttél!” – belegondoltatok már, miért nézzük le folyton a kondisokat? Van egy-két híresen unintelligens celebgyerek, de ők nem a mindenki. Ez a milliódolláros kérdés. 

Anna kereste meg erre nektek a választ, amit itt el is olvashattok!

Uh, akkor nem húznék veled ujjat

A legnagyobb tévhit, ami létezik, hogy a gyúrós emberek agresszívak. Pedig a legnagyobb izomkötegek mögött bújnak meg a legérzékenyebb szívek.

Objektum doboz

Nagyon lefogytál

Nézőpont kérdése, mi inkább azt szeretjük mondani, hogy formásodtunk, diétáztunk vagy szálkásodtunk. A legtöbb szimpla fogyás izomveszteséggel jár, a gyúrós csajok és pasik küzdenek az izmokért.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.