Egyéb kategória

Vodka-szóda? Mentes víz? Dehogy! Ezt az italt rendeljétek a bárban, ha épp diétáztok!

Utáljátok, hogy a diéta alatt nem ülhettek be nyugodtan egyetlen bárba sem, mert szinte minden üdítő tele van cukorral és pluszkalóriával? Pedig nem csak a vodka-szódát és a mentes vizet ihatjátok ilyenkor bátran; most segítünk, mi az, ami valójában a legjobb választás lehet.

vous - 2017.01.22.
Vodka-szóda? Mentes víz? Dehogy! Ezt az italt rendeljétek a bárban, ha épp diétáztok!

Azt mondják, a szépségért meg kell szenvedni, és bár ki nem állhatjuk a diétát, mégis kénytelenek vagyunk időnként változtatni az étrendünkön. Nemet mondunk a szénhidrátokra, a cukorra és az extra kalóriákra: ezért ha beülünk a barátokkal szombat este egy bárba, szinte biztos, hogy vizet vagy vodka-szódát merünk csak inni. De biztos, hogy összvissz ez a két opció van egy fogyókúrázó személy számára? Hát persze hogy nem!

A Woman's Daynek elárulta egy szakértő, hogy valójában akad még egy másik ital is a listán, amit nyugodtan iszogathattok ilyenkor. Na most, a koktél az semmiképp sincs rajta, hiszen ezeknél általában nem tudjuk, mi van bennük pontosan. Ergo, rengeteg titkos kalória bújhat meg bennük, amit épp szeretnétek elkerülni. Helyette nyugodtan válasszátok a light söröket; kábé 100 kalória van bennük, ami jóval kevesebb, mint egy koktélban. Ráadásul még egy pluszpont ennek az italnak, ugyanis hamarabb eltelít, így kevesebbet fogtok fogyasztani belőle.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.