Egyéb kategória

Megvan a kedvenc reggeli italunk: indítsátok a napot kék kávéval

A reggelt szinte el sem lehet képzelni egy napindító kávé nélkül, ugye? Egyszerűen jólesik belekortyolni egy csészényi feketébe, akarom mondani kékbe...

vous - 2016.07.14.
Megvan a kedvenc reggeli italunk: indítsátok a napot kék kávéval

A nyár egyik jellegzetes színe a kék, hiszen a legtöbb embernek erről az évszakról a tenger vagy a kék égbolt ugrik be, sőt az idei év egyik színe a higgadtkék lett, ahogy azt már megírtuk nektek korábban. Lehet, hogy ez az információ jutott el a baristákhoz is?

Megalkották ugyanis a kék színű lattét, ami első ránézésre bizarr, de annál érdekesebb és ha az íze a megszokott, akkor miért ne válthatnánk valami újra? A tejeskávé nem tartalmaz kék ételfestéket és gyümölcsöt sem, hanem egy E3 nevű algapornak köszöneti a fantörpikus színét.

Egy 40 férőhelyes vegán kávézó állt elő a recepttel, ami még kókusztejet, citromot és gyömbért is tartalmaz. Az első hétvégén már több mint 100-an kóstolták meg, ami csak a kezdet volt, hiszen egyre több és több Insta-fotó jelenik meg Törpapa kedvenc reggeli italáról.

Nézzétek csak, milyen szép képeket posztoltak:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Címkék: #ital #kék #latte
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.