Egyéb kategória

Megvan a kedvenc reggeli italunk: indítsátok a napot kék kávéval

A reggelt szinte el sem lehet képzelni egy napindító kávé nélkül, ugye? Egyszerűen jólesik belekortyolni egy csészényi feketébe, akarom mondani kékbe...

vous - 2016.07.14.
Megvan a kedvenc reggeli italunk: indítsátok a napot kék kávéval

A nyár egyik jellegzetes színe a kék, hiszen a legtöbb embernek erről az évszakról a tenger vagy a kék égbolt ugrik be, sőt az idei év egyik színe a higgadtkék lett, ahogy azt már megírtuk nektek korábban. Lehet, hogy ez az információ jutott el a baristákhoz is?

Megalkották ugyanis a kék színű lattét, ami első ránézésre bizarr, de annál érdekesebb és ha az íze a megszokott, akkor miért ne válthatnánk valami újra? A tejeskávé nem tartalmaz kék ételfestéket és gyümölcsöt sem, hanem egy E3 nevű algapornak köszöneti a fantörpikus színét.

Egy 40 férőhelyes vegán kávézó állt elő a recepttel, ami még kókusztejet, citromot és gyömbért is tartalmaz. Az első hétvégén már több mint 100-an kóstolták meg, ami csak a kezdet volt, hiszen egyre több és több Insta-fotó jelenik meg Törpapa kedvenc reggeli italáról.

Nézzétek csak, milyen szép képeket posztoltak:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Címkék: #ital #kék #latte
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!