Egyéb kategória

A VOUS leglazább szerzője, Emcsi is belevág az életmódváltásba

Augusztus 22-én elindul a 21 NAP – Pont neked program, amely az életmódváltáshoz nyújt személyre szóló segítséget mindazoknak, akik úgy döntenek, az állandó halogatás helyett itt az ideje a cselekvésnek! A VOUS-lányok között is akadnak olyanok, akik valódi lépésre szánták el magukat, és belevágnak az életmódváltásba. Most a leglazább szerzőnk és szerkesztőnk, Emcsi árulja el egy miniinterjúban a tapasztalatait.

vous - 2016.08.21.
A VOUS leglazább szerzője, Emcsi is belevág az életmódváltásba

Emcsi egy nemrégiben készült fotó kapcsán döntötte el, hogy változtat. „Az egyik nemrégiben készült kép láttán azt mondtam magamnak, hogy ez így nem mehet tovább! Persze előtte is tudtam, hogy egészségesebben kellene élni, mozogni, és nem mindennap rántott sajtot ebédelni, de most eldöntöttem, hogy belevágok az életmódváltásba” – mondta. Most pedig azt is elárulja nektek, hogyan készül a holnapi indulásra, és mi motiválja a leginkább.

Mivel készültél elő a hétfői indulásra?

Az elmúlt egy héten már odafigyeltem az étkezésre. Csak csirkehúst ettem, a szénhidrátot teljesen (már amennyire lehetett) megvontam magamtól, a köret pedig zöldség, répa és borsó volt – illetve lett egy nagy kedvencem: a paszternákpüré, amiről 2 nappal ezelőtt azt se tudtam, hogy mi. Mozogni még nem kezdtem el, csak az étkezésre figyeltem. Ez volt a bemelegítés. De már most jobban érzem magam.

Volt olyan 21 NAP tematikájú cikk, amiből tanultál valami újat? Vagy ami valamiért motiváló gondolatot tartalmazott? 

Igazából a legmotiválóbb számomra az a pár kép, ami az előkészület alatt készült rólam. Ránézek, és már nem is gondolok a pizzára.

Egy pizzányi élvezet se ér annyit, hogy én még egyszer ezt a testet lássam viszont.

600

Sok-sok cikk nektek, életmódváltóknak!

Augusztus 21-én éjfélig még mindig elő tudtok fizetni a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programra, de a rajt után nem lesz erre lehetőségetek.

App Storehttp://apple.co/2aoK3To

Google Play Áruház http://bit.ly/2aJhAqS

A VOUS-n számtalan cikk született a 21 NAP – Pont neked kapcsán az életmódváltásról. Olvasgassátok ezeket is!

Már látható az appban a teljes első heti ebéd az előfizetők számára. Melyik étel tetszik a legjobban?

SZÉKELYKÁPOSZTA TEJFÖLLEL! 

Ha lehetne, csak ezen élnék. Igazából nagyon meglepődtem, mert nagyon válogatós vagyok, de az összes étel, amit eddig láttam az alkalmazást letöltve, nagyon tetszik. Pedig féltem tőle, mi lesz…

Forrás:
21 NAP – Pont neked

Mi lesz a motivációs jutalom, amivel megleped magad?

A környék legjobb gírosza – természetesen hasábburgonya nélkül – és egy Margarita.

Mi az, amit a 21 NAP-os lányoknak üzensz?

Legyen motivációs képetek, és kezeljétek türelemmel a „Na, hogy bírod?” jellegű kérdéseket. Ha elhatározzátok, akkor a harmadik nap végére már nem fog kelleni az a péksütemény.

Hajrá, lányok!

21 nap logó fehér

Hol vagytok 21 NAP-os lányok?

Te is csatlakoztál a 21 NAP – Pont neked programhoz. Előfizettél, és velünk kezded az életmódváltást hétfőn? Mutasd meg, honnan indulsz!

Küldd el a fotódat és a történetedet az info@vous.hu e-mail-címre a következő tárggyal: 21 NAP-os lány vagyok. A legjobb történeteket megjelentetjük itt a VOUS-n!

Posztolj Instagramra és Facebookra is! Használd a #21nappontneked hashtaget!

Ajánlott cikkek