Egyéb kategória

Ezekért a szuper dolgokért éri meg mindenkinek barátkozni!

Az a velünk született képességünk, hogy könnyedén létesíthetünk kapcsolatot szinte bárkivel, az egyik leghasznosabb dolog. Ha élünk ezzel a lehetőséggel, sok különleges dolgot kapunk cserébe.
vous - 2016.04.13.
Ezekért a szuper dolgokért éri meg mindenkinek barátkozni!

Néha szeretünk kicsit eltávolodni a világtól és csendben megpihenni, önmagunkra találni, de nem szabad belemerülnünk az egyedüllétbe, ami nem magány, mert hatalmas különbség van e kettő között. Ennek példájára hoztam nektek néhány dolgot, amiért megéri szociálisabbnak lenni a jelenleginél.

Forrás:
pexels.com

Több barát

Tudom, tudom, a barátságot nem darabra mérik, hanem minőségre. Viszont a több barát, több ismerős egyenlő több kapcsolattal, amitől még szociálisabbak lehetünk. Ha megfelelőlen kapcsolódunk, az idegenekből ismerősökké, az ismerősökből pedig barátokká válhatunk.

Bizalom

A több barát több bizalommal jár, így ha eddig nem ment, most már kénytelenek leszünk megtanulni bízni. Ez különösen fontos azoknak, akik kicsit félénkek, befelé fordulóak. Lehet, sőt biztos, hogy nehéz feladatnak tűnik először, de gyakorlással a magabiztosság is új erényünk lehet.

Kihívás

Ez leginkább azoknak kihívás, akik félénk természetűek és nehezen kezdeményeznek. Ezáltal megtanuljuk kezelni a váratlan helyzeteket, a szituációkat, ahol szükségünk lesz a magabiztosságunkra és a kiállásunkra. Hogyan védenénk meg magunkat egy vitában, ha nem merünk beszélgetést kezdeményezni? Legyen ez egy egészséges kihívás saját magunknak!

Forrás:
pexels.com

Komfortzóna

A komfortzónán belül megnyugtató és kényelmes, de ha nem lépünk ki belőle, nem is fogunk semmi újat tanulni, és nem fog a személyiségünk fejlődni. Apró sikerélmény, nagy büszkeség! Andi cikke is bizonyítja, hogy az élet ott kezdődik, ahol véget ért a komfortzóna!

Önbecsülés

A kellemes társaság és a pozitív visszajelzés segít, hogy fejlesszük az önbecsülésünket és a bizalomszintünket. Amikor gyakoroljuk a szocializálódást, egyre magabiztosabbá válunk, a társaságban egyre szabadabban és természetesebben érezzük magunkat, amivel megtanuljuk, hogy mennyire értékes emberek vagyunk valójában.

Merjetek ismerkedni!

Ajánlott cikkek