Egyéb kategória

Így hozzátok ki a maximumot a jégkockatartótokból!

Annyi minden van még a vízen kívül, amit lefagyaszthattok és később megkönnyítheti az életeteket. Azt ajánljuk, fektessetek be egy pár új jégkockatartóba, ugyanis ha ezt elolvassátok, akkor tuti, hogy helyet csináltok a fagyasztótokban a számukra. Nemcsak hűsít, hanem megváltoztatja az életeteket is.
vous - 2016.03.09.
Így hozzátok ki a maximumot a jégkockatartótokból!

Most egy olyan trükköt mutatunk nektek, ami egész biztosan megkönnyíti a mindennapjaitokat. Ha eddig nem használtátok volna ki a jégkockatartótokat, akkor ezentúl tuti meg lesz töltve mindenfélével. Bor, fűszer, gyümölcs… csak néhány azok közül, amik fagyosan egyszerűbbé teszik a dolgotokat.

Fagyasszátok le most és használjátok bármikor!

Borkocka

Ismerős, amikor nincs behűtve a kedvenc borotok? Vagy a kedvenc receptetek bort is tartalmaz és nektek nincs? Ne aggódjatok, a megoldás a fagyasztó. Öntsetek a jégkockatartóba bort és fagyasszátok le. Amikor szükségetek van egy kis instant hűtésre, dobjatok bele a borospoharatokba 2-3 kockát, öntsétek le a nedűvel és kész is. Ráadásul hígítás nélkül hűtitek a folyadékot, hiszen ha felolvad a borkocka nem víz lesz belőle. Ha főzéshez szeretnétek használni, akkor csak egyszerűen vegyétek ki a fagyasztóból és dobjatok a hozzávalókhoz pár darabot!

Forrás:
weheartit.com

Kávé extrával

Jegeskávé készítéséhez jól jöhet, ha előre lefagyasztotok egy adag kávét jégkocka formájában. Úgy, mint a bor esetében a borkocka, a kávét sem hígítja fel a kávékocka. Ha egy kis plusz kényeztetésre vágytok, vagy fel akarjátok dobni a megszokott kávétokat, akkor tegyétek a következőt: törjetek össze Oreo kekszet és keverjétek össze tejjel, aztán irány a fagyasztó! Ezek a kis kockák lehűtik és extra krémessé teszik a frissítő italotokat.

Forrás:
weheartit.com

Fagyasztott fűszerek

Felgyorsítja a főzést, és könnyebbé teszi az adagolást is, ha olívaolajjal kevert fűszernövényeiteket fagyasztjátok jégkockatartóban. Vagy a főzés folyamatában, vagy a kész ételbe is belerakhatjátok a kis kockákat. Egészben sült krumplihoz kiváló fűszervaj helyett, de a kedvenc leveseteket is feldobhatjátok egy kocka hozzáadásával.

Forrás:
weheartit.com

Aloe vera

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, az aloe vera igazi csodaszer. Ha azonban lefagyasztjátok és egy jégkockatartóban tároljátok, akkor mindig kéznél lesz és a napozás utáni bőrpírt vagy gyantázás, epilálás utáni pirosságot gyorsan eltünteti.

Forrás:
wehertit.com

Citruskockák

A citromnak számtalan felhasználási módja van. De gyakran előfordulhat, hogy túl sokat facsarunk az italunkba/ételünkbe. Ezt könnyíti meg a jégkockatartó, ugyanis egy pohár italba éppen elegendő egy-két kocka és máris C-vitaminban gazdag lesz a frissítőtök. Használjátok víz ízesítésére, a teátokba, limonádéhoz, de a salátaöntetetekhez is dobhattok párat.

Forrás:
weheartit.com

Tojásfehérje

Nagyon sok sütirecepthez csak a tojássárgájához van szükség, és a fehérjével mi lesz? Valószínűleg a lefolyóban végzi. Legközelebb vegyetek elő egy jégkockatartót és öntsétek bele a maradékot, később habcsókot vagy diétás rántottát készíthettek belőle.

Forrás:
weheartit.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.