Egyéb kategória

Így hozzátok ki a maximumot a jégkockatartótokból!

Annyi minden van még a vízen kívül, amit lefagyaszthattok és később megkönnyítheti az életeteket. Azt ajánljuk, fektessetek be egy pár új jégkockatartóba, ugyanis ha ezt elolvassátok, akkor tuti, hogy helyet csináltok a fagyasztótokban a számukra. Nemcsak hűsít, hanem megváltoztatja az életeteket is.
vous - 2016.03.09.
Így hozzátok ki a maximumot a jégkockatartótokból!

Most egy olyan trükköt mutatunk nektek, ami egész biztosan megkönnyíti a mindennapjaitokat. Ha eddig nem használtátok volna ki a jégkockatartótokat, akkor ezentúl tuti meg lesz töltve mindenfélével. Bor, fűszer, gyümölcs… csak néhány azok közül, amik fagyosan egyszerűbbé teszik a dolgotokat.

Fagyasszátok le most és használjátok bármikor!

Borkocka

Ismerős, amikor nincs behűtve a kedvenc borotok? Vagy a kedvenc receptetek bort is tartalmaz és nektek nincs? Ne aggódjatok, a megoldás a fagyasztó. Öntsetek a jégkockatartóba bort és fagyasszátok le. Amikor szükségetek van egy kis instant hűtésre, dobjatok bele a borospoharatokba 2-3 kockát, öntsétek le a nedűvel és kész is. Ráadásul hígítás nélkül hűtitek a folyadékot, hiszen ha felolvad a borkocka nem víz lesz belőle. Ha főzéshez szeretnétek használni, akkor csak egyszerűen vegyétek ki a fagyasztóból és dobjatok a hozzávalókhoz pár darabot!

Forrás:
weheartit.com

Kávé extrával

Jegeskávé készítéséhez jól jöhet, ha előre lefagyasztotok egy adag kávét jégkocka formájában. Úgy, mint a bor esetében a borkocka, a kávét sem hígítja fel a kávékocka. Ha egy kis plusz kényeztetésre vágytok, vagy fel akarjátok dobni a megszokott kávétokat, akkor tegyétek a következőt: törjetek össze Oreo kekszet és keverjétek össze tejjel, aztán irány a fagyasztó! Ezek a kis kockák lehűtik és extra krémessé teszik a frissítő italotokat.

Forrás:
weheartit.com

Fagyasztott fűszerek

Felgyorsítja a főzést, és könnyebbé teszi az adagolást is, ha olívaolajjal kevert fűszernövényeiteket fagyasztjátok jégkockatartóban. Vagy a főzés folyamatában, vagy a kész ételbe is belerakhatjátok a kis kockákat. Egészben sült krumplihoz kiváló fűszervaj helyett, de a kedvenc leveseteket is feldobhatjátok egy kocka hozzáadásával.

Forrás:
weheartit.com

Aloe vera

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, az aloe vera igazi csodaszer. Ha azonban lefagyasztjátok és egy jégkockatartóban tároljátok, akkor mindig kéznél lesz és a napozás utáni bőrpírt vagy gyantázás, epilálás utáni pirosságot gyorsan eltünteti.

Forrás:
wehertit.com

Citruskockák

A citromnak számtalan felhasználási módja van. De gyakran előfordulhat, hogy túl sokat facsarunk az italunkba/ételünkbe. Ezt könnyíti meg a jégkockatartó, ugyanis egy pohár italba éppen elegendő egy-két kocka és máris C-vitaminban gazdag lesz a frissítőtök. Használjátok víz ízesítésére, a teátokba, limonádéhoz, de a salátaöntetetekhez is dobhattok párat.

Forrás:
weheartit.com

Tojásfehérje

Nagyon sok sütirecepthez csak a tojássárgájához van szükség, és a fehérjével mi lesz? Valószínűleg a lefolyóban végzi. Legközelebb vegyetek elő egy jégkockatartót és öntsétek bele a maradékot, később habcsókot vagy diétás rántottát készíthettek belőle.

Forrás:
weheartit.com
Ajánlott cikkek