Egyéb kategória

A konyhátokban lehet a megoldás a lábproblémáitokra

Rengeteg olyan egészségügyi probléma van, ami a lábunkat érinti és méregdrága gyógyszereket ír fel rá az orvosunk. Nem kell kenőcsökre, krémekre költenetek, próbáljatok ki inkább természetes gyógymódokat!
vous - 2016.01.26.
A konyhátokban lehet a megoldás a lábproblémáitokra

Körömgomba

Szerintem nektek is megvan még az a reklám, amiben Ásóka szerepelt, a körömgomba. Ásókát azonban nem csupán kenőcsökkel tudjátok eltüntetni. Először próbáljátok ki a természetes módszereket és almaecettel, fehér ecettel vagy éppen citromlével kezeljétek a problémás területeket.

Feltörés

Hány, de hány cipő törte már fel a sarkunkat és hányszor szenvedtünk emiatt. Kenegettük, ragtapasszal leragasztottuk, de semmi változás nem történt, maximum még jobban fájt, mint előtte. Talán nem gondolnátok, de a sajgó lábaitokat zöld teába is áztathatjátok vagy aloe verával csökkenthetitek a duzzanatot és a fájdalmat.

Forrás:
giphy.com

Tyúkszem

A tyúkszemet a leghatékonyabban úgy tudjátok kezelni, ha felszeleteltek egy vöröshagymát, fehér ecetbe áztatjátok, majd a tyúkszemre helyezitek. Alkalmazzátok minden este lefekvés előtt, amíg teljesen meg nem puhítja a bőrt, de kenegethetitek még almaecettel is.

Köszvény

Bár a köszvénnyel a nők és a férfiak is küzdenek, mégis a férfiaknál alakul ki a legnagyobb valószínűséggel. Köszönhetően a sok cukros italnak, amit egy nap fogyasztanak, csaknem dupláját, mint a nők. Ha nem akartok köszvényesek lenni, akkor ne igyatok annyi cukros üdítőitalt és egyetek sok meggyet, illetve epret.

Benőtt köröm

Nincs olyan lány, akinek ne nőtt volna be valaha a lábkörme. Már attól is fáj, hogy létezik, nem is kell hozzáérnünk, egyszerűen borzasztó. A probléma kezelésére használjatok keserűsót vagy almaecetet, így megszabadulhattok a fájdalomtól és sokkal gyorsabban is fog gyógyulni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.