Egyéb kategória

Témák, amiket soha ne hozzatok fel az első randin

Vannak íratlan szabályok, amiket többnyire be is tartunk, főleg, ha első randiról van szó. Próbálunk illedelmesen és jól nevelten viselkedni, kedvesen mosolyogni és nem piszkálni a hajunkat annyit. Hihetetlen, mennyi mindent megteszünk azért, hogy jó benyomást keltsünk a másikban. Ha pedig ennyit dolgozunk ezen, akkor érdemes odafigyelni, hogy ne essünk bele néhány hibába.
vous - 2015.12.27.
Témák, amiket soha ne hozzatok fel az első randin

Mert az első randi tényleg vízválasztó, nincs több esély, nincs második lehetőség, hogy majd legközelebb máshogy csinálom. Az első az első, nincs mese, itt dől el minden: az is, hogy lesz-e folytatás, vagy ennyi volt. És amikor íratlan szabályokról beszélek, elsősorban azokra a tabutémákra gondolok, amik aztán tényleg nagy hatással vannak egy randi kimenetelére.

Randitippek százait kapjátok tőlünk, lehetetlen lenne be is tartani őket. Viszont ha tényleg érdekel titeket a pasi, akkor nem elég a legjobb oldalatokat mutatnotok. Azt is tudnotok kell, mik azok a témák, amiket egyáltalán nem szerencsés felhozni az első randin. Tudom, mindenki az exekre gondol először, én is. De nem ez az egyetlen, amit el kell kerülnötök, ha először találkoztok valakivel.

Forrás:
iStock

Exek

Kénytelen vagyok ezzel kezdeni a sort, hiszen mindannyiunk erre gondolt legelőször. A régi élményeket, emlékeket felhozni egyáltalán nem szerencsés. Az is lehet, még mindig bánt a dolog, a szakításotok, meg úgy minden, ami azzal a valakivel történt. Emlékezni rá egy dolog, beszélni valakinek róla egy másik, de könnyen lehet, hogy eltörik a mécses – azt meg semelyikőtök nem szeretné. Azért randiztok valakivel, hogy ismét megtaláljátok a szerelmet, nem? Akkor az ex téma maradjon inkább a fejetekben, ne beszéljetek róluk egy új pasinak. A múltat hagyjátok, koncentráljatok a jelenre és a jövőre – senki nem szereti, ha első randin valaki a volt barátnője hajszínéről magyaráz.

Vallás és politika

Nincs azzal semmi gond, ha valaki valamelyik vallási vagy politikai eszme szerint határozza meg a saját létezését. Minden ember véleménye más és más, rengeteg ellentmondásos téma van, amikre az emberek ugranak. Főleg akkor, ha az a téma a szívükhöz közel áll. A vallás és a politika is pont ilyen. Akármennyire is azt vallom, nyitottnak kell lenni és meg kell hallgatni mások álláspontját, de első randin arról beszélgetni, kit melyik párt kampánya győzött meg bármiről is… Hát nem hiszem, hogy szerencsés.

Forrás:
iStock

Hibák 


Senki nem tökéletes, hogyan is lenne az, mindenki hibázik. A rossz döntésekből is tanulunk, már felesleges ezen kattognotok. Nem mondom, hogy hazudjatok magatokról, és próbáljatok tökéletesnek tűnni. De rengeteg jó tulajdonságotok van, inkább ezekre koncentráljatok, ahelyett hogy azzal untatjátok a másikat, mennyire megbántátok, hogy múlt héten annyira berúgtatok.

Negatív gondolatok

Van egy olyan teória, amit mostanában egyre több helyről hallok, hogy a pasik a pozitív lányokat szeretik. Na, a lányok meg a pozitív pasikat, és? Mindenesetre első randin ne nyilvánuljatok meg túl negatívan dolgokról, hiszen az a másik emberből ellenszenvet válthat ki. Az meg már egy másik dolog, hogy a ti napjaitokat is megkeserítik a negatív gondolatok… A szomorú dolgokról való beszélgetést inkább hagyjátok meg későbbre. Sőt, inkább legyetek nyitottak a vidámságra és boldogságra, amit egymásnak adhattok.

Címkék: #kapcsolat #randi #tabu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!