Egyéb kategória

Még idén! kampány – Teremts időt önmagadra!

Már egészen kicsi dolgokkal is sokat tehettek az egészségetek érdekében. Például azzal, ha a jövőben kicsit másként osztjátok be az életeteket, és több időt szakítotok magatokra. Az "ÉNIDŐ" ugyanis nem luxus, hanem az alapja annak, hogy a testetek és a lelketek pihenni, fejlődni tudjon. Videónkban Lantos Zoltán egészségkutató, az AEEK munkatársa beszél az "énidő" fontosságáról.

vous - 2015.11.27.
Még idén! kampány – Teremts időt önmagadra!
Objektum doboz

A Még idén! kampányról tájékozódhattok a kampány startvideójából, illetve Facebook-oldalán is találhattok további információkat vagy csemegézhettek életmódváltással kapcsolatos írásainkból, videóinkból.

Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, mennyit fogyott az ország a Még idén! kampány kezdete óta, kattintsatok a KILÓ-MÉTER appra. És írjátok be ti is, mennyit dobtatok le egy hét alatt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!