Egyéb kategória

Ezt csináljátok hétvégén, hogy utána egész héten fogyjatok

Milyen szép is lenne, ha egész héten be tudnánk tartani azt az egészséges étrendet, amit eltervezünk! De mindig közbeszól valami, ami miatt csak a legközelebbi gyorsétterem jöhet szóba. Még nincs veszve minden, ha a hét utolsó napján a következő négy dolgot megteszitek, akkor biztosan rajta maradtok az egészséges életmód ösvényén.
vous - 2015.10.24.
Ezt csináljátok hétvégén, hogy utána egész héten fogyjatok

Tervezzétek meg, mikor mentek edzeni!

Ne csak gondolkodjatok azon, hogy hétfőn futni mentek, pénteken meg edzőterembe, hanem tervezzétek meg! Fogjatok egy naptárat, és pont, ahogy minden egyes programotokat, az edzést is jegyezzétek fel. Keressetek egy jó edzőtermet, és nézzétek meg, mikor lesz jó idő a héten, hogy a szabadban is mozoghassatok.

Szedjetek össze mindent!

Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor edzeni szeretnétek, de sehol nem találtok a házban egy tiszta sportmelltartót vagy bármilyen ruhát az edzéshez. Mossatok ki előre mindent vasárnap, hogy megkíméljétek az idegrendszereteket, és nyugodt szívvel edzhessetek. Sőt, rakjatok össze előre mindent, ami kell az edzéshez, és tegyétek az ajtó mellé vagy a kocsiba, így tutira nem fogtok megfeledkezni róla.

Forrás:
giphy.com

Készítsétek el előre, amit enni fogtok!

Ahogy az edzésnél, úgy az étrendnél is megtehetitek, hogy előre felírjátok, melyik nap mit szeretnétek enni. Az összetevőkből raktározzatok be előre, és készítsétek elő. Mondjuk ha tudjátok, hogy a vacsorátokban nagy szerepet fog játszani a zöldség, akkor pucoljátok meg előre. Ha reggel turmixot isztok, akkor készítsétek be előre a gyümölcsöt.

Nasi, nasi és nasi!

Nincs idő se kimenni valahova ebédelni, és éppen kaját sem vittetek magatokkal. Most mi legyen? Készítsetek néhány egyszerű salátát a hétvégén, amit bármikor megehettek a hét folyamán. A nasiról pedig el ne feledkezzünk, ami lehet akár görög joghurt, nyers zöldségek meg sajt. Csak egészségesen!

Még több tippért az egészséges életmóddal kapcsolatban olvassátok Takács Nóra MÉG IDÉN! kampányának cikkeit, és nézzétek meg a videókat is!

Ajánlott cikkek