Egyéb kategória

6 dolog, amit mindennap meg kéne tennetek a melletekért

Milyen gyakran gondoltok a melleitek egészségére? Nem arra gondolok, mikor azon tűnődtök, hogy túl kicsik vagy túl nagyok, esetleg hogy túl sokat mutattok belőlük – hanem arra, hogy is érzik ők magukat valójában.
vous - 2015.10.03.
6 dolog, amit mindennap meg kéne tennetek a melletekért

Sokat foglalkozunk a külső megjelenésünkkel, de ritkán jutnak eszünkbe a szöveteink, a nyálmirigyeink vagy a vérkeringésünk – vagyis azok, amiket nem látunk a tükörben. Pedig tudjátok, ami egészséges, az szép is!

Íme pár alapdolog, amit mindennap megtehettek, hogy karbantartsátok őket:

Masszírozzátok őket rendszeresen!

Ne csak a havi önellenőrzést csináljátok, hanem mindennap végezzetek egy masszázst, ami a hónaljtól indul, lemegy a test oldalán, majd fel a mellbimbó felé. Ez segíti a nyirok áramlását, és friss vért visz a mellek szöveteibe. Sőt, kutatások azt is kimutatták, hogy a mell nyomkodása segít megelőzni a rákos sejtek növekedését.

Meditáljatok!

Válasszatok egy meditációs gyakorlatot, és csináljátok rendszeresen! A szakemberek szerint a meditáció segít elnyomni azokat a géneket, amik sok súlyos betegséget, többek között a mellrákot okozzák.

Forrás:
pixabay.com

Mozogjatok rendszeresen!

Ha „pangás” van a testetekben, az gátolja a nyirok működését és a nem kívánt toxinok eltávolítását.

Izzadjatok!

Irány az infraszauna! Ez segít méregteleníteni a testet, és erősíti az immunrendszert.

Igyatok tiszta vizet!

A víz üzemanyag a sejtjeinknek, fontos vitaminokat, ásványi anyagokat szállít keresztül a testeteken, és segíti az anyagcserét, amivel a méreganyagok távoznak.

A vízhez hasonlóan ihattok sok-sok házi gyümölcsvizet, de ezer oka van, amiért a citromos víz is csodaszernek számít.

Csak természetesen!

Az is fontos, hogy csökkentsük a kémiai kibocsátást otthonunkban és a munkahelyünkön, beleértve a takarítószereket, a ruháinkat és a sminket is. Kutatások bizonyították, hogy a nők nap mint nap használt termékei növelik a mellrák kockázatát. Ezek helyett használjatok inkább vegyszermentes termékeket!

Ajánlott cikkek