Egyéb kategória

5 szokás, amitől rengeteget fogyhattok

Gondolnátok, hogy a kemény edzések és a koplalás helyett elég néhány apró szokáson változtatni, hogy lemenjenek a pluszkilók? Pedig így van! Sőt, nemcsak vékonyabbak, de egészségesebbek és energikusabbak lesztek, ha megfogadjátok ezeket az egyszerű tanácsokat.

vous - 2015.09.19.
5 szokás, amitől rengeteget fogyhattok

Igyatok minden reggel zöld smoothie-t a reggelihez!

A zöld leveles zöldségek rendkívül hasznosak, mert biztosítják az egész napra elegendő ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat és enzimeket.

Mi kell hozzá?

  • Banán
  • Spenót
  • Uborka
  • Alma
  • Víz és pár jégkocka

Csak turmixoljátok őket össze, és már ihatjátok is a reggeli frissítőt!

Forrás:
pixabay.com

Meditáljatok 20 percet minden nap

Számos tanulmány bizonyítja, hogy a meditáció segít a stressz feloldásában. Mivel sokszor csak az érzelmeink miatt eszünk (szomorúság, öröm, izgalom), ettől kevesebbszer jön majd ránk a "hű, de ennék egy kis csokit" érzés.

Forrás:
pixabay.com

Egyszerűsítsétek le az étrendeteket

Csak két egyszerű alapszabály:

  • Reggel igyatok zöld turmixot és egyetek egy kis gyümölcsöt.
  • Válasszatok ki olyan ételeket, amiket szerettek, és egészségesek is, ezekből készítsetek ételeket nagy tételben.

Forrás:
pixabay.com

Sportoljatok valamit, ami boldoggá tesz

A testmozgás segíti a testi és lelki egészséget, jobb hangulatotok lesz tőle, és persze a fogyásban is segít. Talájatok valamit, amit tényleg szívesen csináltok! Lehet az futás, tánc, jóga, a lényeg, hogy boldoggá tegyen titeket!

Forrás:
pixabay.com

Keljetek fel korán

Sokkal jobban tudjátok beosztani az energiáitokat, ha nem 11 órakor kászálódtok ki az ágyból. Hihetetlen erővel tölt fel, ha például akkor jógáztok, amikor a Nap felkel.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.